Laagste prijsgarantie*

Vroegboeken met vertrouwen

Laagste prijsgarantieDoor nu te reserveren, bent u verzekerd van zeer gunstige tarieven dankzij onze Laagste prijsgarantie! Sterker nog, als u merkt dat na het maken van uw reservering de prijs van de geboekte boot (dezelfde data, dezelfde vertrekplaats) is gedaald, verbinden we ons ertoe u het verschil terug te betalen tot 90 dagen vóór de vertrekdatum.

  1. Geldig op alle bevestigde boekingen tussen 1 juni en 1 oktober 2023 met vertrek in 2024. 
  2. Geldt voor uw bootprijs nadat de toepasselijke kortingen zijn toegepast, zoals aangegeven op uw bevestigingsfactuur. Andere extra's en toevoegingen zijn niet inbegrepen. 
  3. Alleen van toepassing wanneer exact dezelfde boot, datum, duur en route (d.w.z. startbasis en eindbasis) wordt geadverteerd of beschikbaar wordt gesteld door Le Boat tegen een lagere prijs dan de prijs die is bevestigd op uw boekingsbevestiging. De prijs moet worden gezien als de totale prijs, na kortingen, en moet worden geadverteerd in dezelfde valuta als waarin u oorspronkelijk heeft geboekt. Een hoger % of andere korting is niet relevant als het niet leidt tot een totale bootprijs die lager is dan uw oorspronkelijke boeking. 
  4. Uw claim moet worden ingediend via het online formulier op op deze pagina.
  5. Claims kunnen worden ingediend vanaf de dag dat uw boeking is bevestigd tot 90 dagen voor vertrek, op voorwaarde dat op de dag dat u de claim indient de beter geprijsde boot, volgens de bovenstaande voorwaarden, nog beschikbaar is om bij Le Boat te boeken. De aanbieding kan alleen worden aangevraagd tot 90 dagen voor uw vertrekdatum. Als de prijs binnen 89 dagen na vertrek daalt, kunt u geen claim indienen. 
  6. Als uw claim door Le Boat wordt goedgekeurd, wordt uw reservering bijgewerkt met een korting die gelijk is aan het prijsverschil. Als u uw saldo al volledig hebt betaald, krijgt u het prijsverschil binnen 30 dagen na uw aanvraag terugbetaald via dezelfde weg als waarop u hebt betaald. 
  7. Deze voorwaarden zijn een aanvulling op onze Boekingsvoorwaarden te vinden en blijven van toepassing op uw boeking.

Claim een prijsverlaging terug

Als u ziet dat we een prijs hebben verlaagd voor dezelfde boot, bestemming, datum en duur die u heeft geboekt, vul dan het onderstaande formulier in. Als u gelijk heeft, kunnen we dezelfde besparing ook op uw boeking toepassen.