De ultieme zomer boottocht!

Kom maar op met die mooie dagen!

De zomer staat voor de deur en dit jaar is er meer dan ooit reden om uit te kijken naar de mooie dagen die voor ons liggen. En een vaarvakantie is de perfecte manier om die zomerse vibe vast te leggen. Dus, haal uw zonnebril tevoorschijn, bereid uw vaar soundtrack voor en verzamel uw bemanning - het is tijd voor de Ultieme Zomer Boot Trip.


VRIJHEID OP HET OPEN WATER

De vrijheid van het varen

Onze boten geven u de vrijheid om onze waterwegen te bevaren en te stoppen waar en wanneer u maar wilt. We hebben genoeg van beperkingen - het is tijd voor vakantie op UW manier!

>Ontdek waarom onze vakanties de perfecte post-lockdown ontsnapping zijn

THUIS REGELT!

Streekproducten

In Nederland, een adembenemend landschap dat nog steeds een schat aan oude gebruiken en cultuur te ontdekken heeft. De kastelen van Muiderslot, Doorwerth, De Haar, Het Nijenhuis en Paleis Het Loo mag u niet missen. Het traject van de Belgischewaarop wij varen, kronkelt door het schitterende landschap van Vlaanderen- mijlenver verwijderd van de grote steden en de perfecte plek om afstand te houden.

>Lees meer over vakantie in eigen land

LAAT U INSPIREREN!

Bekijk onze video

Water is onlosmakelijk verbonden met Nederland. Het uitzicht vanaf een boot brengt de contrasten van het land goed in beeld: traag ronddraaiende windmolens, een aquaduct over een drukke autoweg, kleurrijke tulpenvelden en de levendigheid van het centrum van een aantal grote steden.

>Ontdek onze video over Nederland

DINEREN ONDER DE STERREN

Dineren onder de sterren

Veel van onze boten hebben een geweldig zonnedek waar u heerlijk buiten kunt zitten met uw familie en vrienden. Verheug u al op zwoele avonden, met een glas wijn, vers bereid eten en een goed gesprek met degenen die u dit jaar hebt gemist.

>Bekijk ons aanbod aan boten

LUIE DAGEN EN ACTIEVE WEGEN

Luie dagen é activiteiten

Er gaat niets boven het tempo van de rivier of het kanaal om u te helpen te onthaasten en wat broodnodige ontspanning te vinden. En voor de rustelozen onder u - als u wilt, kunt u zich storten op de talloze actieve bezigheden die in veel van onze vaargebieden worden aangeboden. Van paardrijden en fietsen - tot golfen en vissen... en de meeste dingen daartussen!

>Wat u ook leuk vindt om te doen - laat ons u adviseren welke regio het beste bij u past

DIE HET KLAPPEN VAN DE ZWEEP KENT!

Vakantie voor iedereen

U hoeft geen enkele ervaring te hebben om op vaarvakantie te gaan. Dus als u het nog niet geprobeerd hebt, is dit jaar misschien de perfecte gelegenheid om een 'zomervakantie' met een verschil te proberen.

>Niet beginnen met varen? Kom meer te weten!

WAT IS BELANGRIJK VOOR U?

Bekijk onze video

Of u zich nu zorgen maakt over de veiligheid van Covid, of u kunt gewoon niet wachten om weer op ontdekkingstocht te gaan... wat voor u belangrijk is, is voor ons ook belangrijk. Iedereen bij Le Boat werkt hard om u een vakantie te bezorgen die aan al uw wensen voldoet.

>Bekijk onze video

DOL OP HET BUITENLEVEN

Buitenactiviteiten

Laat onze boten u meenemen naar verbazingwekkende buitenruimtes waar u afstand kunt bewaren, de frisse lucht kunt inademen en plezier kunt maken. U kunt elke dag wakker worden op een nieuwe locatie; verken prachtige parken en tuinen; het uitgestrekte terrein van statige huizen, paleizen en kastelen.

>Ontdek waarom onze vakanties de perfecte ontsnapping na de vakantie zijn

MAAK EEN PLONS

MAAK EEN PLONS

Niets is zo zomers als een duik in het water. Veel van onze vaargebieden hebben rivieren waar u veilig kunt zwemmen. En zelfs onze kanalen brengen u vaak langs de kust of bij meren waar u kunt zwemmen. En dan hebben we het nog niet eens over het enorme aanbod aan watersporten dat er vaak is.

>Onze aanbevolen bestemmingen om te zwemmen

>Onze aanbevolen bestemmingen voor watersport