De beste manier van reizen ver van alle drukte

Perfecte post lockdown uitjes

We kijken er allemaal naar uit om dit jaar op vakantie te gaan. En hoewel u misschien luchthavens, drukke toeristische trekpleisters en de drukte van grote steden en vakantieoorden wilt vermijden, betekent dat niet dat u hoeft in te leveren op plezier en ontspanning.  Een vaarvakantie is een geweldige manier om te ontsnappen aan de drukte, terwijl u samen quality time doorbrengt, geniet van het buitenleven en nieuwe plekken verkent die u normaal niet zou zien.  Wie is er aan boord?

 

 

Bekijk onze lokale Le Boat partner deals

Uw eigen plekje op het water...

Onze boten bieden u een perfecte toevluchtsoord en een fantastische gelegenheid voor u, uw familie, uw vriendengroep, om alle dagelijkse sores even achter u te laten. Vooral als u elkaar al lang niet meer hebben kunnen zien. Alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf is aan boord - volledig uitgeruste keukens, warme douches en comfortabele hutten.

En u kunt er zeker van zijn dat al onze boten, tussen de klantwisselingen door, grondig schoongemaakt en ontsmet worden door het Le Boat team. U kunt met een gerust hart ontspannen vanaf het moment dat u aankomt!  

>Kijk naar onze volledig uitgeruste, zelfstandige boten

Lezen op de rivier

... in uw eigen tempo 

Is er een betere manier om te ontspannen, te vertragen en een beetje te verjongen - dan een individuele vakantie op het water die u helemaal zelf kunt indelen. U zult het heerlijk vinden om vrij te zijn van vaste routes en deadlines... Plus, u heeft de vrijheid om te stoppen waar u wilt, wanneer u wilt, zolang als u wilt. Natuurlijk, als u fietsen wilt huren, actief wilt zijn en zoveel mogelijk wilt zien en doen - doe het! U bent de kapitein!

>Nieuw met varen?  Meer te weten komen

Rivier Theems

Gemakkelijk te bereiken bestemmingen

Met een grote keuze aan bestemmingen in heel Europa, hebben we zeker een vaargebied dicht bij huis - of net over de grens. Dus als u liever niet per vliegtuig, boot of trein reist, waarom pakt u dan niet de auto met al uw comfort en rijdt u naar onze bases. Wij bieden parkeergelegenheid en als u een enkele reis wilt maken van de ene basis naar de andere, kunt u een auto-transfer service boeken zodat uw auto aan het andere eind op u staat te wacht.

>Ontdek onze bestemmingen

Elzas

Geweldige reisaanbiedingen

De luchtvaartmaatschappijen en veerbootmaatschappijen hebben op dit moment een aantal grote aanbiedingen en net als wij bieden zij meer flexibiliteit met betrekking tot het omboeken als dat nodig mocht zijn. Als u op zoek bent naar voordelige deals, vindt u ze nu.

>Kijk naar onze huidige aanbiedingen

St Cirq Lapopie

Er op uit in de natuur

Al onze vaarroutes stellen u in staat om de drukke toeristische trekpleisters te ontlopen en te genieten van de weidse ruimte en het prachtige landschap. Wat mensen leuk vinden aan onze vakanties is de mogelijkheid om 'buiten de gebaande paden' vakantie te vieren, en bestemmingen te verkennen vanuit een meer authentiek en idyllisch perspectief.

Horizon 3 - zonnedek

Met eigen catering aan boord

Wat is een betere manier om te dineren dan met de privacy en het comfort van uw eigen cruiser? Dineer buiten op het zonnedek, organiseer een barbecue met vlees van de plaatselijke slager en geniet van een glas, of twee, lokaal geproduceerde wijn of bier. 

Op het dek van uw boot kunt u zich naar hartelust ontspannen: van een rustig ontbijtje tot aan het laatste slaapmutsje ver na de zonsondergang. U geniet van de absolute rust en de sfeer die u zelf maakt!

Traditionele Franse markt

Ondersteun de regionale bedrijfjes

Veel kleine winkels en handelaren, zoals die langs de waterwegen in onze vaargebieden, zijn voor hun voortbestaan afhankelijk van het toerisme. De huidige periode is voor hen bijzonder moeilijk. We kunnen daarom niet wachten om u zo snel mogelijk weer op de waterwegen te zien, zodat we deze bedrijven die van ons afhankelijk zijn om te overleven, ook weer klandizie kunnen bezorgen.

 

Veiligheidsvoorschriften aan boord

We staan voor u klaar om u te helpen

De veiligheid en het welzijn van onze klanten zijn altijd onze eerste prioriteit. Wij weten ook hoe frustrerend het kan zijn wanneer uw vakantieplannen worden verstoord door gebeurtenissen waar u geen invloed op heeft. Vakantie tijd is kostbaar. Daarom hebben we onze boekingsvoorwaarden zo flexibel mogelijk gemaakt, zodat u met een gerust hart kunt boeken en reizen.

En we varen al meer dan 50 jaar op de Europese waterwegen, dus u kunt er zeker van zijn dat ons ervaren team klaar staat om u te helpen - telefonisch voordat u op reis gaat, en op onze bases om u op alle mogelijke manieren te helpen terwijl u op vakantie bent.

>Boek uw vaarvakantie nu