De beste manier van reizen ver van alle drukte

Laat alles achter unen geniet van een vaarvakantie...

We begrijpen dat de situatie op dit moment moeilijk is en we bereiden ons voor om u zo snel mogelijk weer op de mooiste waterwegen te verwelkomen. Het is belangrijker dan ooit om te dromen en uw volgende vakantie te plannen. Een vaarvakantie met Le Boat is de beste manier om alle drukte van grote steden en toeristische attracties achter u te laten: wij bieden u de mogelijkheid om een paar dagen aan de wereld te ontsnappen en te genieten van een moment van sereniteit en rust met uw dierbaren!

 

 

Bekijk onze lokale Le Boat partner deals

Uw eigen plekje op het water...

Onze boten bieden u een perfecte toevluchtsoord en een fantastische gelegenheid voor u, uw familie, uw vriendengroep, om alle dagelijkse sores even achter u te laten. Vooral als u elkaar al lang niet meer hebben kunnen zien. Alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf is aan boord - volledig uitgeruste keukens, warme douches en comfortabele hutten.

En u kunt er zeker van zijn dat al onze boten, tussen de klantwisselingen door, grondig schoongemaakt en ontsmet worden door het Le Boat team. U kunt met een gerust hart ontspannen vanaf het moment dat u aankomt!  

Lezen op de rivier

... in uw eigen tempo 

Is er een betere manier om te ontspannen, te vertragen en een beetje te verjongen - dan een individuele vakantie op het water die u helemaal zelf kunt indelen. U zult het heerlijk vinden om vrij te zijn van vaste routes en deadlines... Plus, u heeft de vrijheid om te stoppen waar u wilt, wanneer u wilt, zolang als u wilt. Natuurlijk, als u fietsen wilt huren, actief wilt zijn en zoveel mogelijk wilt zien en doen - doe het! U bent de kapitein!

Rivier Theems

Gemakkelijk te bereiken bestemmingen

Met een grote keuze aan bestemmingen in heel Europa hebben we zeker een vaargebied dicht bij huis - of net iets verder. Dus waarom zou u niet uw tassen pakken, de auto inpakken en naar een van onze bases rijden? Wij bieden parkeergelegenheid en als u een enkele reis van de ene naar de andere basis wilt varen, kunt u een autotransfer service boeken. Met deze service wacht uw auto op de aankomstbasis al weer voor u klaar om u reis te vervolgen.

Elzas

Geweldige reisaanbiedingen

De luchtvaartmaatschappijen en veerbootmaatschappijen hebben op dit moment een aantal grote aanbiedingen en net als wij bieden zij meer flexibiliteit met betrekking tot het omboeken als dat nodig mocht zijn. Als u op zoek bent naar voordelige deals, vindt u ze nu.

St Cirq Lapopie

Er op uit in de natuur

Al onze vaarroutes stellen u in staat om de drukke toeristische trekpleisters te ontlopen en te genieten van de weidse ruimte en het prachtige landschap. Wat mensen leuk vinden aan onze vakanties is de mogelijkheid om 'buiten de gebaande paden' vakantie te vieren, en bestemmingen te verkennen vanuit een meer authentiek en idyllisch perspectief.

Horizon 3 - zonnedek

Met eigen catering aan boord

Wat is een betere manier om te dineren dan met de privacy en het comfort van uw eigen cruiser? Dineer buiten op het zonnedek, organiseer een barbecue met vlees van de plaatselijke slager en geniet van een glas, of twee, lokaal geproduceerde wijn of bier. 

Op het dek van uw boot kunt u zich naar hartelust ontspannen: van een rustig ontbijtje tot aan het laatste slaapmutsje ver na de zonsondergang. U geniet van de absolute rust en de sfeer die u zelf maakt!

Traditionele Franse markt

Ondersteun de regionale bedrijfjes

Veel kleine winkels en handelaren, zoals die langs de waterwegen in onze vaargebieden, zijn voor hun voortbestaan afhankelijk van het toerisme. De huidige periode is voor hen bijzonder moeilijk. We kunnen daarom niet wachten om u zo snel mogelijk weer op de waterwegen te zien, zodat we deze bedrijven die van ons afhankelijk zijn om te overleven, ook weer klandizie kunnen bezorgen.

 

Beleid met vertrouwen varen

We staan voor u klaar om u te helpen

De veiligheid en het welzijn van onze klanten zal altijd onze eerste prioriteit zijn. We weten ook hoe frustrerend het kan zijn als uw vakantieplannen worden verstoord door gebeurtenissen die buiten uw macht liggen. Vakantietijd is waardevol. Onze boekingsvoorwaarden zijn daarom zo flexibel mogelijk gemaakt, zodat u met een gerust hart kunt boeken en reizen.

Le Boat vaart al meer dan 50 jaar op de Europese waterwegen. Wees er dus zeker van dat ons ervaren team klaar staat om u te helpen - telefonisch voordat u vertrekt en ter plaatse op de bases in onze vaargebieden. Maak prachtige herinneringen!

Onze richtlijn 'Varen met vertrouwen' + vragen over het Coronavirus