Caprice

De Caprice is perfect voor groepen tot zes personen en is een zeer goede keuze voor een bootvakantie. De twee luxe en-suite hutten liggen aan de voorzijde van de boot, waardoor er meer dan genoeg ruimte is voor de salon aan de achterzijde en het achterdek. De salon heeft een radio/CD-speler en MP3/USB-aansluiting.

 

Stap aan boord en neem een kijkje met onze virtuele tour

Virtual Tour & afbeeldingen geven u een voorproefje van onze boten, de inventaris en de inrichting kunnen variëren. Voor details, bekijk onze volledige boot eigenschappen.

Plattegrond van de Caprice

Plattegrond van de Caprice

Maximale capaciteit

6

Hutten

2

Badkamers

2
 • Boot grootte: 12.00 m x 3.81 m2 en-suite badkamers
 • 1 hut aan de voorzijde met twee éénpersoonsbedden om te bouwen tot tweepersoonsbed (behalve in Duitsland & Loire Valley) door een verlengstuk toe te voegen
 • 1 centrale hut met twee éénpersoonsbedden om te bouwen tot tweepersoonsbed
 • Bank in salon om te bouwen tot tweepersoonsbed

Caprice Belangrijkste eigenschappen

Interieur en salon Caprice
 • In de grote salon achter met stuurstand staat een tweepersoonsbedbank. In de boten in Norfolk Broads vindt u hier ook een radio/CD-speler, MP3/USB-aansluiting en een flatscreen TV/DVD-speler. De boten die in Ierland varen hebben ook een televisie.
 • Alle hutten zijn extra luxe dankzij de twee en-suite douches, toiletten en wastafel.
 • De keuken/kombuis bevat een fornuis, een magnetron, een elektrische koelkast, een gootsteen en heel veel bergruimte.
Hut Caprice
 • In de voorste hut staan twee éénpersoonsbedden in V-opstelling, die kunnen worden omgebouwd tot een tweepersoonsbeddoor een verlengstuk toe te voegen
 • De bedden in het middenschip kunnen tegen elkaar worden geschoven om er een tweepersoonsbed van te maken
 • Twee privé-badkamers met douche, toilet en wastafel
Zonnedek en buiten Caprice
 • Deze boot heeft een prachtig, royaal zonnedek met veel zitruimte.
 • Voor de schipper is er een handige extra stuurstand met uitstekend zicht.
 • Bovendien is de boot praktisch ingericht, met rechtstreekse toegang tot de salon vanaf het zonnedek.
 • Voor zwemmers is er een getrapt platform over de volledige breedte van de boot. Daarmee is het ook eenvoudiger om aan en van boord te komen bij de haven.
 • Deze boot heeft een prachtig, royaal zonnedek met veel zitruimte.
 • Voor de schipper is er een handige extra stuurstand met uitstekend zicht.
 • Bovendien is de boot praktisch ingericht, met rechtstreekse toegang tot de salon vanaf het zonnedek.
 • Voor zwemmers is er een getrapt platform over de volledige breedte van de boot. Daarmee is het ook eenvoudiger om aan en van boord te komen bij de haven.
 • Bimini top (luifel voor zonnedek) is nu beschikbaar op de Caprice boten in Duitsland!

Caprice Specifics

Koelkast
120 L
Vriezer
Magnetron
Oven/Grill
Gasfornuis
MP3/USB-aansluiting
Internettoegang
Flatscreen TV
DVD-speler
Radio/CD-speler
Verwarming
Ventilatoren
Luchtkoeling in hutten
Airconditioning
Sigarettenaansteker (12V)
12/220V-omvormer
220V tijdens het varen (110V in Canada)
Landstroomaansluiting (220V)
Binnenstuurstand
Buitenstuurstand
Boegschroef (drijft het voorste deel van de boot zijdelings aan)
Dineren in de buitenlucht
Sfeervolle verlichting
Bimini
Douche op het dek
Koelkast op zonnedek
Grillplaat
Draagbare koelbox
Schuifdak
Zonnedek
Watertank
660 L
Diepgang
1.00 m
Max. stahoogte
2.00 m
Lengte
12.00 m
Brandstoftank
300 L
Motortype
Diesel
Breedte
3.81 m
Vaarhoogte
3.20 m
Toilettype
Electric
Veiligheidsuitrusting

Handige tips

 • De huur van de boot en uitrusting.
 • Volledig uitgeruste kombuis (keuken) met al het keukengerei dat u mag verwachten.
 • Handdoeken en theedoeken voor alle passagiers.
 • Demonstratie van de boot.
 • Technische ondersteuning.
 • Vaarinformatie aan boord.
 • Toeslagen voor de sluizen (behalve in Ierland en Nederland).
 • Toeslagen voor varen en aanmeren in Canada, Schotland en Italië (Casale Heen en Terug).
 • Alle optionele extra's.
 • Brandstofkosten, bootverzekering en borgsom.
 • Transport van en naar de basis.
 • Aanmeerkosten.
 • Reis- en annuleringsverzekering.
 • Deze boot beschikt over een bimini (luifel voor zonnedek) in de Lot, Duitsland en Italië.
 • Belangrijk: er zijn 5 stijle traptreden voor de toegang naar het zonnedek en de stuurpositie.

Onze Feefo beoordelingen

Feefo is een onafhankelijke en onpartijdige service die beoordelingen direct opvraagt bij degenen die met Le  Boat op vakantie zijn geweest. Hieronder kunt u lezen wat zij vonden van hun ervaring met Le Boat. U kunt erop vertrouwen dat deze beoordelingen niet gefilterd, gecontroleerd of gecensureerd zijn.

Toegevoegd op 3 oktober 2020

Beoordeling van Peter Desmedt

Yes.next year Topvakantie,op naar volgend jaar
READ MORE
Dear Peter, We are so happy that you enjoyed your cruise on the Canal du Midi. We look forward to seeing you next year! The Le Boat team
Toegevoegd op 25 juli 2020

Beoordeling van Chris Jacobs

de service was in orde. als we toekwamen stond alles klaar en konden we vrij snel vertrekken. ze maakten een klein tochtje met ons. misschien konden ze meer aandacht besteden aan hoe mensen de sluizen moesten invaren en wat daar van hen verwacht werd een mooie boot. spijtig dat er geen tent kon gezet worden boven het stuurgedeelte boven. met de warmte was dit wel heel lastig.
READ MORE
Hallo Chris, Dank u wel voor uw feedback. Het helpt ons onze service te verbeteren. We zijn blij dat u genoten hebt van uw vaarvakantie in Nivernais en Loire aan boord van Caprice. Graag tot ziens aan boord! Het Le Boat-team.
Toegevoegd op 20 juli 2020

Beoordeling van Els Lowyck

goede info in tijden van corona: kon de reis doorgaan? We kregen ook uitstel van betaling van het saldo tot het duidelijk was dat we konden vertrekken. heel rustige omgeving om te varen, enkel kleine dorpjes onderweg, toch voldoende mogelijkheid om vers brood, vlees en fruit/groenten onderweg te kopen. Wel handig dat we onze elektrische fietsen mee hadden op de boot, zo konden we ook kleine uitstapjes doen (vb naar Sancerre fietsen).
READ MORE
Hallo E., We zijn blij dat u genoten hebt van uw vaarvakantie inNivernais en Loire aan boord van Caprice. Graag tot ziens aan boord! Het Le Boat-team.
Toegevoegd op 22 september 2018

Beoordeling van P.G. Boelen

zal zeker weer zaken doen met le boat Grote ruime boot. makkelijk te bevaren
READ MORE
Toegevoegd op 6 juli 2018

Beoordeling van Hervé Belis

Waren juist niet te laat maar werden toch vriendelijk ontvangen. Een mooie omgeving geeft veel vaarplezier
READ MORE
Toegevoegd op 8 mei 2017

Beoordeling van Hans Duijff

Friendly, helpful, good service, good instructions to cope with current and the many locks Great vessel for four adults. Third time we had it.
READ MORE
Toegevoegd op 11 september 2020

Beoordeling van Robin Snouck Hurgronje

Zeer vriendelijke en behulpzame staf van de basis. De Caprice is duidelijk een wat oudere boot. Dat is vooral te zien aan de buitenkant. Op de kookplaat werkte 1 brander helemaal niet, bij de andere werkte de ontsteking en de 3e most met een lucifer worden aangestoken.Verder was de toerenteller onbetrouwbaar en in de middenhut zat de wc bril los op de pot. Bij de introductie rondgang waren de bedden in de middenhut tegen elkaar geschoven. Dat is zeker voor wat oudere mensen een probleem. Ik heb zelf moeten uitvinden dat de bedden uit elkaar kunnen worden geschoven wat het comfort aanzienlijk verhoogd. Ik vind de informatie op de website karig, vooral wat betreft de mogelijkheden voor het maken van vaartochten. Ik was gelukkig in de gelegenheid om een maand voor de aanvang van de tocht langs te gaan in Hindeloopen. Daar werd ik toen in een prettig gesprek al grotendeels gerust gesteld. Bij de aanvang van de tocht kregen we een vaarkaart van de Friese wateren met daarop aangegeven (met roze inkt) waar je zoal heen kan gaan. Dat was waardevolle informatie. Toch mis ik een soort standaard boekwerk met daarin de mogelijkheden van alle tochten met afstanden, tijdsduur en hoe te handelen bij bruggen e.d. zeker als het zelfbediening bruggen zijn. Tevens de bezienswaardigheden die je onderweg tegenkomt. Ik heb al een aantal jaren in Frankrijk met boten van Le Boat, maar ook van Nicolls, gevaren. Op alle boten is een dergelijk boekwerk aanwezig. Het maakt het plannen van de reis heel veel makkelijker. De Caprice is een uitstekende boot om met 4 personen een week te varen. Ook voor oudere mensen is het comfort goed. Wij hadden het geluk dat het weer meer dan goed was. Met veel regen wordt het een ander verhaal omdat de boot eigenlijk alleen maar te varen is vanaf het dak. Door het prachtige weer is deze tocht een succes geworden
READ MORE
Hallo Robin, Dank u wel voor uw feedback. Het helpt ons onze service te verbeteren. Wij zijn blij dat u een mooie vakantie in Nederland aan boord van Caprice heeft gehad en begrijpen dat er enkele minpunten waren. Graag tot ziens aan boord! Het Le Boat-team.
Toegevoegd op 5 augustus 2020

Beoordeling van Karen Desmet

De ontvangst op de basis van Migennes was goed, ook de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. De boot was oud maar in orde, en de instructies die we meekregen zeer waardevol. De boot was oud maar goed in orde
READ MORE
Hallo, dank u voor uw positieve feedback over het werk van ons team in Migennes. We zijn blij dat u genoten hebt van uw vaarvakantie in Nivernais en Loire aan boord van Caprice. Graag tot ziens aan boord! Het Le Boat-team.
Toegevoegd op 25 juli 2020

Beoordeling van Marco Spirito

Good service at the harbor, friendly staff. Only during the return the staff only advices us on the day that one lock was going to be closed for repair, lucky we had already passed it since the day before another rental boat from a different company informed us. The day before was the right moment, if we would have waited for le boat communication we would have not made it back in time. Lovely places and secenaties
READ MORE
Dear Marco, We are so happy that you enjoyed your cruise in Nivernais and thank you for your positive feedback on the service provided by the base despite they should have advised you sooner of the closure of the lock. We hope you will cruise with us again soon! The Le Boat team
Toegevoegd op 22 juli 2020

Beoordeling van Marie-Laure Vanwanseele

Superb experience. Everything well explained en very nice river! As expected and described
READ MORE
Dear M-L, We are so happy that you enjoyed your cruise in Charente and thank you for your positive feedback on the service provided by our team. We hope you will cruise with us again soon! The Le Boat team