+32 (0) 22 300 208
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

Cirrus A

De Cirrus A kanaalboot biedt plaats aan een groep vrienden of stellen met twee kinderen. De veelzijdigheid van de boot is één van de redenen waardoor deze zo populair is!

Geschikt voor maximaal 
4
Hutten 
1
Badkamers 
1
Classificatie 
1
3.8
 
gebaseerd op 5 recensies
Aanbiedingen 

Last Minutes tot -50%.

Recensie voor de Cirrus A

5
 
Super vakantie gehad, perfecte begeleiding voor vertrek van het le boat personeel.
As Above
5
 
Prima bootje, alles is aanwezig, heerlijk dat stuur buiten bovenop de boot. Klein keukentje met grill en oven, koelkastje. Schone handdoeken, lakens, dekbedden, fijne bedden. Serviesgoed en pannen enzo, alles was aanwezig, Bodum-koffiepot, perfekt!
5
 
Het was de derde keer dat we een vaarvakantie hadden geboekt. We hadden voordien "Le Canal du Midi" en de "Camargue" gedaan. Dat alleen al zegt iets over het heerlijke concept. Wij hebben dit telkens met z'n tweeën gedaan en vinden dat fantastisch. Naast de rust, die je zelf bepaalt, heb je tijdens de tocht verrassende plekjes. Dit kan een pitoresk dorpje zijn, maar ook een prachtige stad. Saintes mag een goed voorbeeld zijn, maar ook Cognac en Jarnac zijn leuke plaatsen om de "toerist" uit te hangen. Het bedienen van de sluisen is niet moeilijk. Met twee ben je al gauw een half uur bezig om de sluis te passeren, maar ook dat is een leuke ervaring. het aanmeren van de "Boat" vergt enige handigheid, maar laat je daar ook niet door afschrikken. Met enige routine wordt dit zelfs een makkie.
Comfortabel en ruim genoeg voor 2 personen. Met 2 stuurposities (beneden in de boot of boven op het zonnedak) mag het weer een keer tegenzitten, dan nog kan je verder reizen.
3
 
Heel mooie tocht.Eén probleem... de matrassen zijn echt aan vervanging toe. Zoniet was het een 5-sterren geworden.
De matrassen zijn echt aan vervanging toe.Qua uitrusting is deze boot meer dan OK.Ideaal om als koppel ermee te varen
1
 
De reis is geweldig tegen gevallen.Dat is geen water om met twee personen te doen die sluizen dat kan gewoon niet we zijn dan ook maar één dag aan boord geweest en waren wel wat verwonderd dat aan de balie gezegd werd ja dat kan niet met twee personen waarom bij boeking geen ander water aanbevelen zonder sluizen voor ons was dat wel een dure grap we vonden dat we ten minste onze kosten zoals wifi en parking toch terug mochten gekregen hebben ,de boot op zich was ook niet alles het water bleef gewoon in de douche staan dus kon er één persoon douchen en dat ws het alles waar je aan kwam bleef je aanplakken proper is anders