+32 (0) 22 300 208
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

Cirrus B

Recensie voor de Cirrus B

5
 
Een prachtige ervaring met de boot door Friesland in het najaar. Geboft met het weer, heerlijk rustig, optimaal genoten van de zonsondergang en de sterrenhemel ! Vanaf het water beleef je Nederland op zijn mooist !
Prima boot voor 2 volwassenen
5
 
De service was prima: er werd geluisterd naar onze vragen, suggesties werden gemaakt zonder opdringerig te worden, er werd rekening gehouden met onze feedback, tijdens de korte opleiding werden de juiste tips gegeven.
De boot was perfect voor ons. Hoewel hij niet recent was, was hij voorzien van alle noodzakelijke comfort en ruimte en was prima te besturen. De mogelijkheid om zowel van binnenuit als van buiten te kunnen sturen, maakt deze boot tot het perfecte middel om de streek te verkennen.
4
 
Goede informatie
Good
4
 
Good explanation.
As Above
4
 
Online geboekt, alles prima geregeld.Onze eerste vaartrip, dus we hadden veel vragen.De service in Hesse was prima, aardige mensen en heel hulpvaardig.
Prima boot, gemakkelijk te besturen.Douchen is niet echt een optie, als je niet heel veel wil droogmaken na afloop.Maar dat kan prima in een aantal havens.Het waterpeil in de tank werd niet goed weergegeven. Bleef maar op vol staan.