+32 (0) 22 300 208
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

Royal Classique

Volop genieten op de bijna 13 meter lange Royal Classique kanaalboot! Vloeren met houtstructuur, weelderige bekleding en een grote keuken zijn slechts enkele van de luxe voorzieningen.

Geschikt voor maximaal 
6
Hutten 
3
Badkamers 
3
Classificatie 
2
4.2
 
gebaseerd op 5 recensies
Aanbiedingen 

Last Minutes tot -50%.

Recensie voor de Royal Classique

5
 
Service was no good , only the rule that 1baby(2months) is not allowed in a boat of six people (6+1) is strange, but for a dog it s no problem
Small fridge, chair on deck was not voor buy the rest was excellent
5
 
De boot is altijd prima in orde.We hadden het wel geapprecieerd wanneer we vooraf hadden geweten dat het traject dat we wensten te doen niet mogelijk was omwille van een stakingsaanzegging van de sluiswachters.Wel mooi advies gekregen voor een alternatieve route.De documentatie op de boot was ook niet meer up to date, dus nogal eens gezocht achter resto's die niet meer bestonden.
Zeer mooie boot, absoluut zijn prijs waard. Niet zo'n aanrader bij slecht weer: geen zicht van binnenuit.
4
 
Zeer goede service bij aankomst op de vertrekplaats, hostes was perfect meertalig ( nederlands, frans, engels ....?)
Ideale boot om met 2 koppels te genieten van de tripDeze boot biet meer dan op de site aangegeven:1. continu beschikking over een omvormer 12V naar 22V voor beperkt vermogen.2. de mogelijkheid om een generator te starten zodat ook tijdens de vaart 220V beschikbaar is om bv koffie te zetten.
4
 
Goede uitleg bij het inchecken aan de balie, alle vragen werden goed beantwoord. Voor de reis werden we via mail ook goed op de hoogte gehouden en op elke vraag werd een duidelijk antwoord gegeven. Tijdens de reis was ook alles in orde met de materialen en bij uitchecken werden we vriendelijk onthaald.
Fijne boot met alle materialen aanwezig die nodig zijn.
3
 
Mooie (af) wisselende landschappen, de eigenheid van het Canal du Midio, de haventjes. Varen met de boot is toch een belevenis. Rustgevend, en toch actief.
- Materiaal aan boord: tevreden. Alles was aanwezig wat je nodig hebt, behalve een schaar en een aftrekker (une raclette). De oven is overbodig, veel handiger zou een microgolf oven zijn. Voorzie een koffiezet of Senseo-apparaat. - Technisch: de stop-knop op het bovendek functioneerde niet (je moest altijd op en neer), de afloop van één van de douches functioneerde niet en een andere nauwelijks. Er was van de drie douches aan boord dus eigenlijk maar 1 bruikbaar. - Interieur en netheid : ONTEVREDEN (Royal Classique 9). Het interieur van onze boot is verouderd en eigenlijk onaanvaardbaar. Wij waren bij aanvang erg ontgoocheld, vooral in vergelijking tot wat jullie op je site tonen. Ook de kinderen waren erg teleurgesteld. De zetels zijn oud (afgetrokken, stoffig, gescheurd). Er is geen houten vloer maar - oud/versleten/plakkerig - vinyl. - De schoonmaak van de vloeren was vooraf NIET behoorlijk uitgevoerd: broodkruimels, haren, zand.... Wij hebben juffr. Laura van de basis in Portiragnes hierover aangesproken, doch zij heeft dit niet verder gemeld (je n'ai pas eu le temps...). Dit was voor ons, na het interieur, een tweede domper op de vreugde.