Vision vloot

Uw rivierboot, uw huis op het water!

Als kapitein van uw eigen rivierboot woont en vaart u in uw persoonlijke cruiser. Maakt u zich geen zorgen, deze boten zijn zeer eenvoudig te bedienen; u heeft geen vaarbewijs of ervaring nodig! Denk aan uw riviercruiser zoals uw huis op het water. De Vision boten zijn volledig uitgerust met alle voorzieningen van thuis, inclusief een groot en goed ingericht interieur.

    

       

Onze 2020 Vision boten

2020 Vision icon

Dezelfde boot. Hetzelfde comfort. Betere ervaring!

De Vision vloot is al jaren een vaste favoriet bij onze klanten vanwege het ruime interieur, het enorme zonnedek en zijn hoogwaardige kenmerken. Sommige van onze klanten vertelden ons echter dat ze deze vloot iets te hightech en te ingewikkeld vonden om te gebruiken. Daarom hebben we meer dan € 7 miljoen geïnvesteerd en hebben we grote technische wijzigingen aangebracht in de besturing en de systemen aan boord van de boot.... en nu zijn ze VEEL makkelijker te gebruiken. In feite zijn ze nu grotendeels hetzelfde als onze nieuwe Horizon boten, die zeer lovende kritieken krijgen.

  

Voor degenen die de Vision al eerder hebben ervaren, kunnen we niet wachten tot u het verschil ervaart. Wanneer u aan boord stapt, zult u weinig verandering zien. U vindt er dezelfde geweldige ruimte, lay-out en functies als voorheen. Het enige wat wat u mist is de joystick, die we hebben vervangen door eenvoudig te gebruiken boeg- en hekschroeven om de voor- en achterkant van de boot zijwaarts aan te drijven. De briefing voor vertrek is nu veel korter en bondiger. En u zult zien dat u meer ontspannen bent als u vaart.

    

       

 

 

Ver van alle drukte, stap aan boord!
Tot -15% op uw volgende vaarvakantie 2021!
Boek vóór 1 December
Voorwaarden gelden
  

Een modern en extreem comfortabel interieur

Vision

Alle binnenruimten van de Vision Serie zijn ontworpen om de boot te voorzien van maximale lichtinval. Zachte kleurtinten, een eigentijdse inrichting en een oog voor functionaliteit maakt de boot een plezier om mee te varen. De salon biedt goed uitzicht van uw omgeving en extra’s als airconditioning, een flatscreen-tv en nog veel meer.

De beste plek op het water, het zonnedek!

Vision

Voor extra gezelligheid en dineren in stijl is het zonnedek op onze Visions voorzien van een grill, bar, koelkast, spoelbak en kast. Daarnaast beschikt het over een inklapbaar zonnescherm (bimini) tijdens zonnige dagen. Het zonnedek heeft meer dan genoeg ruimte voor iedereen om van te genieten!

Makkelijke bedieningselementen voor iedereen

Vision

De boeg- en hekschroeven zorgen ervoor dat onze grootste boten makkelijk te besturen zijn en bieden u een compleet unieke ervaring.

Elke hut heeft voldoende ruimte en veel comfort

Vision

Voorzien van alle gemakken van thuis en een eigen badkamer met douche in elke hut, zorgt de Vision Serie voor veel comfort tijdens uw gehele vakantie.

 

 

Vision 2

Vision 2
 • Personen tot 6
 • Hutten 2

Bekijk de Vision 2 

Vision 3

Vision 3
 • Personen tot 9
 • Hutten 3

Bekijk Vision 3 

Vision 3 SL

Vision 3 SL
 • Personen tot 9
 • Hutten 3

Behijk de 3 SL

Vision 3 Master

Vision 3 Master
 • Personen tot 7
 • Hutten 3

Bekijk de Vision 3 Master 

Vision 4

Vision 4
 • Personen tot 9
 • Hutten 4

Bekijk de Vision 4 

Vision 4 SL

Vision 4 SL
 • Personen tot 9
 • Hutten 4

Bekijk de Vision 4 SL

Wat betekent SL?

De SL boten hebben een extra toegang tot het zonnedek via een trap in de salon. En ze hebben een iets lagere doorvaarthoogte zodat ze toegang hebben tot meer routes met lagere bruggen.