+32 (0) 22 300 208
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

Vision 3

Deze chique kanaalboot is exclusief voor Le Boat ontworpen en staat dan ook garant voor een onbezorgde vaarervaring.

Let op: Op alle Vision boten dienen minimaal 4 volwassenen aan boord te zijn.

Geschikt voor maximaal 
9
Hutten 
3
Badkamers 
3
Classificatie 
4
3.2
 
gebaseerd op 5 recensies
Aanbiedingen 

Last Minutes tot -50%.

Recensie voor de Vision 3

5
 
De 1ste avond zijn we direct van Casale sul Sile naar Cazier gevaren om proviant in te doen en zijn daar dan gebleven voor de nacht. De volgende dag zijn we dan via Portegrandi naar Burano (Mazzorbo) gevaren. de dag nadien naar Venetië en daar hebben we grotendeels rond gevaren en dan hebben we aangelegd in San Giorgio (haven rechtover San Marco). vandaar kan je met de bootbus oversteken naar Venetië. De volgende dag zijn we zuidelijk tot Chioggia gevaren om de dag nadien terug naar het noorden te varen met de bedoeling naar Treporti te varen maar die havens bevielen ons niet echt en door de slechte weersomstandigheden van dat ogenblik zijn we dan terug naar Mazzorbo gevaren. De dag nadien naar Jesolo di Lido. Ook daar kan je veel fietsen of naar het strand. De laatste tijd dan terug via Portegrandi naar Casele sul Sil.
dit type boot is ons reeds gekend van vorige vakanties, de boot is zeer compleet uitgerust met 3 ruime cabines en alle comfort aan boord maar het is geen boot voor een 1ste vaar ervaring wegens zeer complex. Verder zijn er altijd wel enkele probleempjes: de airco liet het regelmatig afweten, ik heb die dan wel zelf kunnen fixen maar enige technische kennis is een must.
4
 
Een minpunt was dt de TV niet werkte.(geen voetbal dus)Ook wifi was problematissch.Soms wel soms niet.Verder problemen met de electriciteit,die het soms liet afweten.
Ruime boot met zeer goed slaapcomfort en keuken.Verdere opmerkingen zie boven
4
 
Dienstverlenend, duidelijk, behulpzaam
Goede boot, wel erg groot. Electrisch circuit incl generator heeft nogal eens kuren. Joystick voor besturing is top in haven en sluizen
2
 
Vriendelijke hulpzame mensen
Niet betrouwbare boot, joystickbediening slaagt regelmatig in zekerheid, tijdens het navigeren is dit absoluut gevaarlijk, men moet dan heel de boot afzetten om te resetten! Tijdens manoevres absoluut gevaarlijk!
Comment from 
Uw Le Boat Team
Beste meneer Van Der Schueren, Hartelijk dank voor uw feedback en we vinden het jammer om te horen dat u wat problemen had met de overgang tussen de joystick en het stuurwiel. We hebben uw reactie doorgestuurd naar het Onderhoudsteam en zij zullen controleren of het systeem goed werkt - bedankt dat u ons het heeft laten weten.Met vriendelijke groet,
1
 
Een klacht werd naar Le Boat gestuurd over de slechte toestand van deze boot.
Afgeleefde en beschadigde boot. De werkelijkheid kwam niet overeen met de brochure.