De Le Boat app

Met de app van Le Boat is varen nog eenvoudiger!

NIEUW Le Boat App Het essentiële hulpmiddel voor uw vakantie

Download gratis onze nieuwe Vaarvakantie App!

De nieuwe Le Boat App is het essentiële hulpmiddel voor uw vaarvakantie! U vindt hierin alles wat u nodig heeft voor het voorbereiden en plannen van uw volgende vaaravontuur en om u te helpen tijdens het varen: kaarten, tips over bezienswaardigheden, restaurants en andere plaatsen die u kunt bezoeken en gedetailleerde informatie over onze vaargebieden - alles is nu binnen handbereik met de Le Boat App!*

De Le Boat App is beschikbaar voor Androïd (Versie 4 en hoger) en IOS (Versie 7 en hoger). Uw apparaat moet over GPS kunnen beschikken om de app te kunnen downloaden en gebruiken.

Routeplanner

Interactieve kaart van uw vaarroute met informatie over de plaats waar u zich bevindt en wat er allemaal aankomt. Geweldig tijdens het varen!

 

Bezienswaardigheden

Wat is er allemaal te zien in de omgeving, waar kunt u eten langs uw route... onze aanbevelingen en uw eigen favoriete plekken!

 

Vaartips

Uw vaarsnelheid, informatie over sluizen, ligplaatsen en havens - de app vertelt u alles en geeft u meer vertrouwen bij het varen en het plannen van uw route.

 

Voorbereiding

Gepersonaliseerde informatie voor vertrek, een pre-vakantie checklist en tips over wat mee te nemen!

 

Instructievideo's

Ontdek hoe u moet aanleggen, door een sluis moet varen of hoe u de boot bestuurd. Super makkelijk met onze instructievideo's!

 

Uw extra's

Fietsen, barbecues, boodschappenpakketten, wifi en nog veel meer - uw vakantie wordt nog leuker met onze geweldige extra's die u kunt toevoegen aan uw vakantie.

 

Hulp nodig?

Heeft u een dokter nodig? Of een taxi? Hier vindt u alle nuttige telefoonnummers en noodnummers!