GRATIS bescherming tegen vluchtannulering

Boek met vertrouwen in het buitenland

vliegtuigicoonVliegchaos weerhoudt u ervan in het buitenland te boeken? MAAK JE GEEN ZORGEN...

Voor ALLE nieuwe en bestaande boekingen met vertrek in 2022 vanaf 20/07/2022:

  • Indien u een vlucht heeft geboekt bij een luchtvaartmaatschappij, als onderdeel van uw reisarrangementen om van en naar uw Le Boat basis te komen, en deze wordt geannuleerd en de luchtvaartmaatschappij is niet in staat om een alternatieve vlucht aan te bieden voor dezelfde dag, dan kunt u uw vakantie annuleren tot de dag van uw vertrek en zullen wij u een tegoedbon of een volledige contante terugbetaling geven, voor de volledige waarde van uw Le Boat boeking.
  • Als de luchtvaartmaatschappij in staat is om u om te boeken naar een vlucht die op een volgende dag aankomt - kunt u ervoor kiezen om door te gaan met de rest van uw vakantie (onder voorbehoud van operationele beperkingen) en wij zullen het ongebruikte deel van uw Le Boat boeking terugbetalen. Wij kunnen ook uw reis verlengen zodat u kunt genieten van dezelfde duur als oorspronkelijk geboekt - maar dit is afhankelijk van beschikbaarheid en operationele beperkingen. Dit kan worden besproken met ons Sales Team wanneer u belt.
  • Het bovenstaande geldt ook voor reizen die zijn geboekt bij veerboot- en spoorwegmaatschappijen.
Vluchten die u kiest te boeken of te betalen als onderdeel van uw reisarrangementen van en naar of onze bases maken geen deel uit van uw door ons verzorgde vakantie. Wij begrijpen echter de huidige onzekerheid rond die vliegreizen en willen u graag wat extra flexibiliteit bieden volgens de voorwaarden van dit beleid. Bewijs van annulering en aangeboden alternatieven zal nodig zijn om elke claim onder onze Vlucht Annulering Bescherming beleid te ondersteunen. Restituties zullen worden beperkt tot de waarde van uw Le Boat boeking en zullen geen andere kosten dekken die u aan derden heeft betaald. Restituties voor ongebruikte gedeelten van uw vakantie zullen worden berekend op een pro-rata basis op basis van alleen de volledige ongebruikte dagen. Onze dagelijkse 'aankomst vanaf' tijden, blijven hetzelfde, ongeacht op welke dag u aankomt op de basis. Voor vroege check-ins (indien vooraf geboekt) moet u vanaf 11 uur arriveren. Voor de standaard check-ins moet u vanaf 14.00 uur aankomen. U zult niet in staat zijn om de haven direct te verlaten. De meeste klanten kunnen pas vroeg in de avond of, in sommige gevallen, de volgende ochtend vertrekken, maar wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk klaar bent om te vertrekken. In overeenstemming met onze boekingsvoorwaarden zullen wij, als uw saldo niet op tijd wordt betaald, uw boeking annuleren en uw aanbetaling en eventuele andere relevante kosten inhouden. U komt dan niet in aanmerking voor een latere terugbetaling onder onze Vluchtannuleringsverzekering. De datum waarop u het saldo moet betalen, staat duidelijk vermeld op uw boekingsbevestiging.

                                                                                                          

Waar moet ik heen?

Pont Valentré in the Lot

Ontdek onze 17 prachtige vaarregio's

Ontdek onze bestemmingen

De perfecte boot voor U

Boten Le Boat

We hebben meer dan 50 bootmodellen om uit te kiezen

Ontdek onze boten

Nog nooit gevaren?

Instructie voor vertrek

Een vaarvakantie is...

Ontdek de sectie 'Nooit gevaren'