Virtueel Omgeving en Navigatie Briefings

Lees meer over uw vaargebied - krijg hints en tips - stel vragen

Tijdens deze briefings kunnen u en uw groep meer te weten komen over uw vaargebied, enkele toptips en advies krijgen over de huidige vaaromstandigheden, waar u heen kunt gaan en wat u kunt zien, vragen stellen aan ons basisteam die experts zijn in hun vaargebied... en dat alles vanuit het comfort van uw eigen huis. Uw vakantie kan iets anders zijn als de wereld zich aanpast aan het leven na het coronavirus, dus we kunnen deze tijd ook gebruiken om u te vertellen hoe bedrijven en attracties in uw vaargebied hebben gereageerd - sommige kunnen nog steeds gesloten zijn en andere kunnen hun service hebben aangepast om u veilig te houden en om te voldoen aan het advies van de plaatselijke overheid.

 

Alle leden van uw groep kunnen, op eigen gelegenheid, deelnemen aan een van de geplande sessies in de week van uw vertrek. Andere groepen kunnen op dezelfde briefing zitten, zodat u kunt profiteren van de antwoorden op elkaars vragen. Het is een geweldige manier om uw vakantie te beginnen en stelt u in staat om te beginnen met de planning voordat u zelfs op de basis aankomt.


Duitsland

We hebben grote binnenruimten waar briefings kunnen plaatsvinden met inachtneming van de richtlijnen voor sociale afstand, dus in deze regio's zullen de briefings over het gebied aan de basis blijven plaatsvinden. Dit is vooral nuttig in Duitsland, waar extra onderwijs nodig is om te voldoen aan de lokale vergunningsvereisten. Zie het tabblad 'Meer informatie over varen'voor meer informatie over de Duitse vergunningsvereisten.

Canada

Voor Canada vinden de vertrek-, gebieds- en navigatiebriefings plaats tijdens het telefoongesprek voor vertrek(zie paragraaf 7). .

Andere regio's

De briefing vindt plaats in de dagen voor uw vertrek en u krijgt informatie over hoe u zich kunt aanmelden via een e-mail van ons basisteam of tijdens uw oproep voor vertrek.