+32 (0) 22 300 208
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

De Vredesroute

België

Nieuwpoort Heen en terug, via Ieper en Brugge

Minimaal 7 overnachtingen

Gouden stranden, culinaire diners en chique winkels staan u te wachten. Tegelijkertijd lijkt de Eerste Wereldoorlog nog steeds voelbaar in Ieper.

4.6
 
gebaseerd op 5 recensies
Boten en Prijzen

Of bel ons via +32 (0) 22 300 208 om te boeken

Aanbiedingen 

Herfst Deals tot -35%. Boek voor 20 september.

Recensie voor de De Vredesroute

5
 
rustgevende belevenis van varen. de stilte, de natuur.
tijdens versassen zeesluis in Nieuwpoort eens tot in de vaargeul, de jachthaven bezoeken.
5
 
De mensen van Boat Nieuwpoort prachtige mensen voor deze mensen alleen al zou je terug boeken het avontuur onze eerste keer de sluizen de stilte enz.
zeker aan te bevelen voor beginners aangename havens en sluiswachters die u beetje bij beetje het vak bijbrengen
5
 
Mede dank zij de weergoden die ons wel heel gunstig gestemd waren in de eerste week van oktober is dit een fantastische vakantie geworden. Wat ons gedurende heel de vaart opviel was ook de vriendelijkheid en gedienstigheid van de sluiswachters, bruggenwachters en havenkapiteins. Allemaal, zonder één uitzondering, stonden ze paraat om ons te helpen en eventueel goede raad te geven. Prachtig ! De omgeving bekijken vanop het water is altijd wel apart. Zo zie je het meestal niet.
We hebben het meest genoten van de tocht over de IJzer, het kanaal IJzer-Ieper en het Lokanaal. De natuur is er wondermooi. De sluizen van Boezinge, met elk een verval van meer dan 3m zijn indrukwekkend. Natuurlijk hebben we ook genoten van de bezoeken aan Diksmuide, Ieper, Veurne en Brugge.
4
 
was onze eerste keer op een boot, met wat lood in onze schoenen toch eraan begonnen, wat bleek? een superleuke vakantie, totaal nieuwe ervaring!! We hadden de corvette als boot, maar deze is voor 4 volwassenen een beetje naar de kleine kant, desalniettemin was het een vlotte en leuke boot om mee te varen! We hadden zeker veel geluk met het weer en hebben steeds bovendeks kunnen besturen!, Behulpzame sluiswachters en brugbedienaars, en vriendelijke havenmeesters. aanrader!!!
vooral Ieper is de moeite waard, de ieperpoort, the last post en vooral een stad waar wat te beleven valt, de andere steden zoals Diksmuide en Veurne waren eerder wat doods, weinig of geen horecazaken open tijdens de week, en ls ze open waren sloten ze zeer vroeg, op de kanalen een prachtige natuur, en ongekende rust, plaatsen gezien die we in belgie nooit verwacht hadden!
4
 
Mooie rustige vaarwegen door schitterende plaatsjes en indrukwekkende eerste wereldoorlog monumenten.
Zeker Diksmuide, Ieper, Lo en Veurne niet overslaan!