+32 (0) 22 300 208
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

De Gouden Midi Route

Canal du Midi, Frankrijk

Port Cassafières naar Castelnaudary, Enkele reis

Minimaal 7 overnachtingen

Het chique Béziers, de sluistrap en wijnsteden als Bram vormen het decor van uw geweldige bootvakantie.

4
 
gebaseerd op 7 recensies
Boten en Prijzen

Of bel ons via +32 (0) 22 300 208 om te boeken

Aanbiedingen 

Last Minutes tot -50%.

Recensie voor de De Gouden Midi Route

5
 
Een prachtboot (Mystique), mooi weer, een goede bemanning, lekker eten en drinken en dit in het buitengewoon decor van het Canal du Midi, kortom dit kon niet stuk. Een prachtweek!
De sluizentrap van Fonserannes, de tunnel van Malpas, Trèbes, Carcassonne enz. enz. Samen met de prachtige omgeving, pittoreske sluizen en dito dorpjes een must to see! Na 4 keer blijft het betoveren.
5
 
een volle week genieten!
4
 
Goede service, geen opmerkingen.
10dagen voor deze reis is wel nodig, voor 7dagen denk ik kom je in het hoogseizoen in de problemen.Door de vele sluizen is het moeilijk je dagen in te delen.
4
 
alles was ok
Goed maar we hebben ondervonden dat de route misschien beter omgekeerd zou zijn , in plaats van omhoog naar omlaag, als leek is het gemakkelijker.maar we hebben het toch goed gehad en zouden het zeker opnieuw proberen.
4
 
De voorbereidingen en ook ontvangst bij begin- en eindpunt waren heel goed en klantvriendelijk. Ook de boot, Countess, voldeed aan de verwachtingen.Echter nadat we onze tocht hadden voltooid en de brandstof moesten afrekenen, bleek dat niet werd gekeken naar de werkelijk verbruikte brandstof. Voor de afrekening werd het aantal motoruren als uitgangspunt voor het verbruik genomen. Hierover heb ik tweemaal gecommuniceerd, echter zonder succes. Ook heb ik melding gemaakt van het niet functioneren van de brandstofmeter; volgens andere boothuurders kwam dat voor op meerder boten (allemaal?).
De voorbereidingen en ook ontvangst bij begin- en eindpunt waren heel goed en klantvriendelijk. Ook de boot, Countess, voldeed aan de verwachtingen.Echter nadat we onze tocht hadden voltooid en de brandstof moesten afrekenen, bleek dat niet werd gekeken naar de werkelijk verbruikte brandstof. Voor de afrekening werd het aantal gevaren motoruren als uitgangspunt genomen. Hierover heb ik tweemaal gecommuniceerd, echter zonder succes. Ook heb ik melding gemaakt van het niet functioneren van de brandstofmeter; volgens andere boothuurders kwam dat voor op meerder boten (allemaal?).
Comment from 
Uw Le Boat Team
Beste meneer Van Den Enden, hartelijk dank voor uw reactie.Goed om te horen dat ons personeel u goed ontvangen had en dat de boot naar wens was! U heeft al contact met ons team gehad over de brandstofberekening en brandstofmeter, en wij hopen dat de reactie van hen opheldering heeft gegeven.Met vriendelijk groet,