+32 (0) 22 300 208
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

De Lough Derg Route

Ierland

Portumna Heen en terug, via Killaloe en Mountshannon

Minimaal 7 overnachtingen

Lough Derg is een paradijs voor hengelsporters. U kunt maar geen genoeg krijgen van het vissen en genieten op dit betoverende Ierse meer!

5
 
gebaseerd op 1 recensie
Boten en Prijzen

Of bel ons via +32 (0) 22 300 208 om te boeken

Aanbiedingen 

Last Minutes tot -50%.

Recensie voor de De Lough Derg Route

5
 
Leuke momenten zowel op de boot als in de stopplaatsen. We hebben meerdere memorabele momenten, maar de meeste hebben te maken met het terugzien van vrienden, die we door de jaren heen leren kennen hebben.
We hebben Portumna - Carrick on Shannon - Portumna gedaan. Op onze reis zijn we tal van toffe dingen tegengekomen en gezien. Te beginnende met Portumna zelf, waar je tal van pubs, een grootwarenhuis en winkeltjes hebt. Het enige nadeel hier is dat men voor de dorpskern wel een kwartiertje moet stappen. Zo moet je zeker een halte houden in Clonmacnoise. Het museum, de oude begraafplaats en de shop zijn de moeite waard. Ook aan te bevelen is Athlone, met zijn vele gezellige winkeltjes, het fort en de oudste pub "Sean", waar je uren kan rondkijken wat er aan de muren en het plafond hangen. In Bannager vindt je dan ook de "vuilste pub" terug, nl JJ Houghs Singing Pub. Ook Shannonbrigde heeft twee gezellige pubs en een winkel en ook een goede beenhouwer. Elk dorpje of stadje heeft zijn eigenheid, maar de voorgenoemde ken ik redelijk goed ondertussen en zijn aanraders.