+32 (0) 22 300 208
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

De Zuidelijke Shannon Route

Ierland

Carrick-on-Shannon Heen en terug, via Athlone

Minimaal 7 overnachtingen

Glooiende heuvels, blauwe wateren en historische Keltische bezienswaardigheden vormen het magische decor van uw Ierse vaarvakantie.

Boten en Prijzen

Of bel ons via +32 (0) 22 300 208 om te boeken

Aanbiedingen 

Last Minutes tot -50%.

Recensie voor de De Zuidelijke Shannon Route

2
 
We verwachtten de boot die op de site stond maar kregen een ouder exemplaar mee waar het een en ander aan mankeerde zodat we halverwege onze trip een halve dag op de basis moesten blijven zodat alles weer up to date gemaakt was. De door ons bestelde dingy was een uit de kluiten gewassen vissersboot zodat we in elke sluis moesten "moeilijk doen om en boot en dingy er zonder kleerscheuren in en uit te krijgen. E.e.a. maakte het wel spannender en we leerden er goed mee te handelen. De rit naar het hotel ipv het vliegveld liep ook volledig in het honderd. Wat extra tijd en geld (175 Euro!!) kostte. Desondanks hebben we toch een supervakantie gehad want Ierland is en blijft een fantastisch land met fijne mensen. We hadden er allemaal veel zin in zo niets kon de pret drukken. Le Boat Nld heeft eea goed opgepikt en natuurlijk gaan we in de toekomst hier mee verder. Dit is de 3e keer en het blijft een prettige ervaring, vakantie in en op het water.
De eerste keer (2004) was prima maar nu zat er eeen duitse dame achter de balie en die werkte voor geen meter mee !!
Comment from 
Uw Le Boat Team
Beste mevrouw Smeink,Het spijt ons te horen dat u een vervelende ervaring heeft gehad. We prijzen onszelf gelukkig met de ervaren en behulpzame collega´s en het spijt ons dat dit gevoel niet aan u is overgedragen. We hebben uw feedback met de basis gedeeld.Met vriendelijke groet,