+32 (0) 22 300 208
opening hours
Ma:
10:00 -12:00 / 13:00 - 17:00
Di - Vr:
9:30 -12:00 / 13:00 - 17:00

De Amsterdam Route

Nederland

Vinkeveen Heen en terug, via Amsterdam en Utrecht

7 tot 14 overnachtingen

NB: Enkele restricties gelden rond Vinkeveen tussen half oktober en half april: de sluizen & bruggen zijn op zondag dicht - op alle andere dagen is het nodig om 24 uuur van tevoren uw komst te melden - speciale regelingen gelden om naar/van naar Vinkeveen te gaan. Informeer bij uw contact van Le Boat.

Statige huizen op de waterkant sieren de oevers van de rivier de Vecht en bruisend Amsterdam lonkt.

5
 
gebaseerd op 1 recensie
Boten en Prijzen

Of bel ons via +32 (0) 22 300 208 om te boeken

Recensie voor de De Amsterdam Route

5
 
we hebben genoten en we hebben geluk gehad met het weer, 2 dagen hadden we overdag regen en verder blauwe hemel en zonnenschein. het mooiste voor mij was, mijn schoondochters en mijn kleinkinderen mijn Holland laten zien en dat gaat het beste over het water.
We zijn van Horst over Elburg dan Vollenhoven dan Giethoorn terug over de Weerribben naar Kampen vandaar naar Zegge en weer terug naar Horst
1
 
De basis in Vinkeveen is vergeleken met de vroegere locatie in Strandhorst gewoon minderwaardig. Niet alleen omwille van de blijkbaar voorlopige behuizing maar vooral voor de weinig toegankelijke plas. Slechts 1 uitgang via een sluis waarvoor 7 € dient betaald te worden. Daarna minimpum 1 uur over een doodsaai kanaal vooraleer iets rustiger en interessanter water te bereiken. Een tegenvaller tot en met vooral omdat we zeer tevreden waren over Strandhorst. Wij komen nooit meer in Vinkeveen.
Bad