Paas en meivakanties 2019 tot -40%

Boek nu voordelige vaarvakanties in de lente van 2019 - tot 40% korting!

Vaarvakanties met Pasen of tijdens uw meivakantie - tot -40%

Boek uw meivakantie of paasvakantie van 2019 op de boot en profiteer van kortingen tot 40%?. Boek voor 31/03/2019.

  • Aanbieding Pasen: 25% korting op boten: 25% korting op vakanties vanaf 7 nachten of 15% korting vanaf 3 nachten, geldig op vakanties tussen 9 en 26 april, geldig op de boten Crusader en Calypso in alle vaarregio's 
  • Aanbieding Pasen: 25% korting op vaarregio's: 25% korting op vakanties vanaf 7 nachten of 15% korting vanaf 3 nachten, geldig op vakanties in de regio's regio's Engeland, Duitsland en Bourgondië Franche-Comté en op alle boten.
  • April: Tot 40% op Last-minutes Enkele reis vaarvakanties

Ik profiteer van deze aanbieding!

Stapt u volgende lente aan boord?

In de lente is een heerlijke periode om van een vaarvakantie te genieten. In het voorjaar (het nieuwe seizoen opent in maart 2019) is het rustig op de rivieren en de kanalen en u kunt al prima genieten van de eerste zonnestralen. Le Boat heeft meer dan 900 boten in 9 landen en u vaart in de mooiste regio’s. Lees onze tips voor een onvergetelijke vakantie. Ga er op uit met met uw familie of vrienden met Pasen of in uw meivakantie. 

Wat moet ik weten voor een vaarvakantie?

Om een boot te huren heeft u géén vaarbewijs of ervaring nodig. Een bootvakantie is een verblijf op het water in een prachtige vaarregio met alle comfort aan boord. Voor vertrek krijgt u een grondige briefing en maakt u een korte proefvaart. U bent zelf kapitein!

Lees verder

Aanbevolen vaarregio's voor uw vakantie

Zuid-Frankrijk: Canal du Midi

Carcassonne, Canal du Midi

Het Canal du Midi, Unesco Werelderfgoed, biedt een prachtige reis door de zonnige wijngaarden en de pittoreske dorpjes van de Languedoc. Tijdens uw cruise slentert u door de lokale markten, proeft u typische gerechten en bezoekt u het middeleeuwse kasteel van Carcassonne, geniet van watersport met uw kinderen en natuurlijk proeft u de wijnen van de belangrijkste wijnregio in Frankrijk! Ontdek alles in onze video!

 

Vaarvakanties langs het Canal du Midi

Zuid-Frankrijk: Camargue

Cavalli bianchi di Camargue

Fijne zandstranden, goede gastronomie, prachtig weer, wilde flora en fauna ... U zult veel leuke dingen doen in de Camargue! Deze zonnige regio is een paradijs voor beginners omdat er weinig sluizen zijn. Neem een pauze in vestingstadje Aigues Mortes, bezoek de stad Arles, proef oesters in Bouzigues, bekijk de zoutmoerassen met zijn roze kleur en probeer de wijnen AOC Costières van Nîmes! Bekijk onze video.

Vaarvakanties in de Camargue

 

Italië

Venezia, Italia

Welkom in Italië, het gastronomische land bij uitstek en Dolce Vita! U kiest uit twee mogelijkheden: Venetië, de meest romantische stad ter wereld, de lagune en de eilanden (Burano en Murano) of de regio Friuli met zijn oude steden en vissersdorpjes. Niet te versmaden zijn de prachtige zonsondergangen langs de kust van de Adriatische Zee...

 

Vaarvakanties in Italië

 

Frankrijk: Elzas-Lotharingen

Alsazia, Francia

Binnen een paar uur staat u midden in de Elzas, een regio met prachtige uitzichten en stadjes. De mix van Duitse en Franse cultuur en architectuur voelt als een feest en maken uw vakantie onvergetelijk. U proeft er heerlijke Riesling wijnen en traditionele gerechten als zuurkool. De kanalen en rivieren hebben een onweerstaanbare charme. En van de ingenieuze techniek van bootlift van Arzwiller is al menig hart op hol geslagen. De Elzas heeft het!

 

Vaarvakanties in de Elzas

Nog nooit gevaren?

Maakt u zich géén zorgen! Voor dat u vertrekt, ontvangt u een uitgebreide instructie zodat u vertrouwd aan het roer kunt staan. Lees hoe eenvoudig varen zonder vaarbewijs is.

 

Mijn eerste vaarvakantie

Activeiten op uw route

Uw vaarvakantie vindt niet alleen aan boord plaats. Klein en groot vermaken zich altijd, kijk wat er te doen is niet ver van uw boot! Van Golfen tot kajakken en wijnproeverijen.

 

Bekijk de activiteiten

Geweldige extra's

Profiteer van extra's tijdens uw vakantie. Huur buitenkussens, een fiets, een schoonmaapakket of een barbecue. Lees hoe u van deze extra's kunt genieten.

 

Bekijk de Extra's

 *Bekijk de Algemene voorwaarden hier.