WEES DE EERSTE IN 2020 - Boek vóór 2 september!

-25% op de Standard & Comfort boten op alle vakanties tussen 17 en 29 april 2020 en tussen 9 en 24 oktober 2020

-20% op de Standard & Comfortt boten op alle andere data

-15% op de Royal Mystique A en B (4+2), Mystique (6+2) en de Vision vloot (van 6 tot 9)

-10% op de Horizon vloot (van 5 tot 12) en de Minuetto 8 (8+2)

-5% extra met de Familiekorting op onze Comfort Plus en Premium boten met de code FAM5, te cumuleren tot maximaal 15%

Geldig op alle bestemmingen in 2020

Geldig vanaf 7 nachten

Boek nu!

*Zie voorwaarden

 

Bootverhuur met Le Boat

Wie is er aan boord?

Marktleider 

De grootste en de beste keuze

Le Boat is de nummer 1 aanbieder van vaarvakanties op de Europese en Canadese waterwegen. Wij hebben 's werelds grootste vloot voor bootverhuur, waarbij geen vaarbewijs vereist is, en de grootste keuze in bestemmingen!

50

Met 50 jaar ervaring

Onze jarenlange ervaring met bootverhuur stelt ons in staat om u een uitstekende service en een schat aan informatie en kennis te leveren. Zo kunt u heerlijk genieten op het water!

Urlaub nach Ihrem Geschmack!

Geen vaarbewijs of ervaring nodig!

Er zijn rivierboten voor iedereen... Een actief avontuur of een rustige reis om te ontspannen. Wat u ook kiest - onze boten zijn perfect voor quality time met familie en vrienden! Hoe ziet uw ideale vakantie eruit?


Nooit gevaren?

Word kapitein van uw eigen rivierboot. U heeft geen ervaring of vaarbewijs nodig: zo eenvoudig is het! Bij aankomst leggen wij tijdens een korte demonstratie alles over de verhuur boot uit. Daarna kunt u gaan genieten van uw vakantie op het water!


Favoriete boten


Vaart u graag vaker met een kanaalboot?

Ons Eigendomsprogramma is de meest rendabele oplossing als u meer dan één keer per jaar wilt varen! Profiteer van de vele voordelen waaronder vaste maandelijkse inkomsten, 8 weken varen per jaar en toegang tot alle bestemmingen van Le Boat. 

Dit zeggen onze klanten

Seema Dutta:

Quotemark  Prachtige manier om het platteland te zien! Je hoeft niet te haasten op dit soort vakanties, dus we vaarden rustig op het kanaal en stopten waar en wanneer we maar wilden. Uitstekend eten en wijn en alle ontmoetingen waren erg geslaagd!  Quotemark

5 Star

Mary Mcginley:

Quotemark De receptionist was erg aardig, behulpzaam en meegaand. Instructies, briefing en uitleg was eersteklas. Het handboek en route-informatie erg goed. Er werd alles aan gedaan om ons welkom te laten voelen en niks was te veel. Quotemark

5 Star

Feefo

Waarom Le Boat?


Thema vaarvakanties met een rivierboot, bekijk onze aanbevelingen


Nieuwsbrief

Brochure

Boeken