Le Boat Premier fleet

Premium Boten

Dit zijn de nieuwste modellen van onze vloot. De boten zijn voorzien van de laatste snufjes, modern en zorgvuldig uitgezocht voor u!

Onze Premium boten zijn allemaal standaard voorzien van een indrukkend ruime top deck en een barbecue/bakplaat en een koelkast. De salon en de keuken zijn licht en ruim met grote doorzonramen en de badkamers zijn groter. De boeg- en hekboegschroeven zorgen ervoor dat u met gemak aanmeert en manoeuvreert. U zult op de waterwegen het meest beneden worden aan boord van een Premium boot! 

Vaarvakanties 2022
Tot 15% op uw volgende vaarvakantie!
Boek vóór 1 december 2021
Voorwaarden gelden

  

Premium

vanaf €889

per boot voor 3 nachten

vertrekdatum 27 okt 2021

Plattegrond van de Vision 2

Maximale capaciteit

5

Hutten

2

Badkamers

2
Premium

vanaf €779

per boot voor 3 nachten

vertrekdatum 20 okt 2021

Plattegrond van de Vision 3

Maximale capaciteit

9

Hutten

3

Badkamers

3
Premium

vanaf €1699

per boot voor 3 nachten

vertrekdatum 7 sep 2022

Plattegrond van de Vision 3 Master

Maximale capaciteit

7

Hutten

3

Badkamers

3
Premium

vanaf €899

per boot voor 3 nachten

vertrekdatum 20 okt 2021

Plattegrond van de Horizon 3

Maximale capaciteit

7

Hutten

3

Badkamers

3
Premium

vanaf €1109

per boot voor 3 nachten

vertrekdatum 20 okt 2021

Plattegrond van de Horizon 5

Maximale capaciteit

12

Hutten

5

Badkamers

5

 

 

State-of-the-art functies

Vision sundeck

Elke boot in onze Premier-vloot is uitgerust met luxe functies om u in stijl te laten cruisen. Eenmaal aan boord kunt u genieten van:

  • Ruim terras op het dek
  • Barbecue-kookplaat op het bovendek
  • Koelbox op het bovendek
  • Zeer grote vensters
  • Voor en achter boegschroeven voor eenvoudig manoeuvreren
  • Dineren in de buitenlucht
  • Bimini (zonnedekafdekking)
  • CD / Radio-speler
  • Flat screen-dvd-speler
  • Elektrische toiletten

Dit zeggen onze klanten

Sune Frandsen - Horizon 1

Quotemark  Onze 7 daagse reis met Le Boat was geweldig. Het personeel was vriendelijk en meegaand, de boot was makkelijk te besturen en de boot zelf was nog mooier dan waar we op hadden gehoopt! Ik zou Le Boat zeker aanbevelen! Fantastische boot - zelfs beter dan we hadden gehoopt! aanhalingsteken sluiten

5 sterrren

Caroline Gardner - Horizon 3

Quotemark  We hebben een geweldige vakantie gehad met Le Boat Canada op onze Horizon. Alles was geweldig en het personeel was super behulpzaam, zonder uitzondering. Bedankt aan iedereen die onze reis zo speciaal maakte! De boot was heel gemakkelijk 360 graden te draaien in een kleine ruimte en was zeer comfortabel, met alles wat men eventueel aan boord nodig had. De voor hut was enorm en de ligstoelen geïntegreerd in het zonnedek waren onze favoriete plek!

  aanhalingsteken sluiten

5 sterrren

 

Keith Tyler - Vision 4 SL

Quotemark  Alles was van topklasse en ze regelden zelfs gratis vervoer om bij de boot te komen. Ze hadden alles klaar en de training was grondig. De boot was groot en perfect zoals we verwacht hadden. Perfecte reis voor 6 volwassenen, de boot was voldoende groot genoeg. Zelfs slaapkamers met eigen badkamer! 

  aanhalingsteken sluiten

5 sterrren

Neem een kijkje binnen...

 

 

Beschikbaar op al onze bestemmingen

U kunt met onze Premier-boten over veel van de historische waterwegen van Europa varen en ook op het adembenemende Rideau-kanaal van Canada.

Le Boat Premium boten

Huur een boot uit onze Premium vloot. Deze bestaat alleen uit onze 'state-of-the-art' Horizon boten en de volledige Vision vloot. Klik hieronder en leer meer over waarom deze boten de rivierbootervaring opnieuw definiëren.

De Horizon vloot

Horizon 4

De Horizon vloot is exclusief ontworpen en gebouwd voor Le Boat. Wij hebben aandachtig geluisterd naar onze klanten en zijn de uitdaging aangegaan om een reeks boten te ontwerpen die aan alle eisen voldoen qua ruimte, besturingsgemak, toegankelijkheid en uitrusting. Wacht niet langer, huur een boot!

De Vision vloot

Vision

Onze Vision vloot is de blikvanger op Europese waterwegen. Dankzij het elegante ontwerp, het uitzonderlijk grote zonnedek en de kwalitatieve voorzieningen aan boord is een Vision boothuren favoriet bij veel van onze klanten.

Onze andere boten

Naast onze Premium-vloot bieden we ook Comfort en Comfort Plus-boten en een standaardvloot. Uiteraard zijn uitstekende klantenservice, netheid en ondersteuning bij alle boten inbegrepen!

 

 

Brochure

Nieuwsbrief

Boeken