Premium Boten Le Boat

Premium Boten

Dit zijn de nieuwste modellen van onze vloot. De boten zijn voorzien van de laatste snufjes, modern en zorgvuldig uitgezocht voor u!

Onze Premium boten zijn allemaal standaard voorzien van een indrukkend ruime top deck en een barbecue/bakplaat en een koelkast. De salon en de keuken zijn licht en ruim met grote doorzonramen en de badkamers zijn groter. De boeg- en hekboegschroeven zorgen ervoor dat u met gemak aanmeert en manoeuvreert. U zult op de waterwegen het meest beneden worden aan boord van een Premium boot! 

Waar ga je heen in 2023?
Tot -10% op uw volgende vaarvakantie!
Boek vóór 30 november 2022
Voorwaarden gelden

  

Premium

vanaf €2891

per boot voor 7 nachten

vertrekdatum 30 sep 2023

Plattegrond van de Horizon 5

Maximale capaciteit

12

Hutten

5

Badkamers

5
Premium

vanaf €2091

per boot voor 7 nachten

vertrekdatum 30 sep 2023

Plattegrond van de Horizon

Maximale capaciteit

5

Hutten

2

Badkamers

1
Premium

vanaf €2151

per boot voor 7 nachten

vertrekdatum 2 okt 2023

Plattegrond van de Horizon 2-S

Maximale capaciteit

5

Hutten

2

Badkamers

2
Premium

vanaf €2941

per boot voor 7 nachten

vertrekdatum 2 okt 2023

Plattegrond van de Horizon 3

Maximale capaciteit

7

Hutten

3

Badkamers

3
Premium

vanaf €3071

per boot voor 7 nachten

vertrekdatum 30 sep 2023

Plattegrond van de Horizon 4

Maximale capaciteit

9

Hutten

4

Badkamers

4

 

 

State-of-the-art functies

Vision sundeck

Elke boot in onze Premier-vloot is uitgerust met luxe functies om u in stijl te laten cruisen. Eenmaal aan boord kunt u genieten van:

  • Ruim terras op het dek
  • Barbecue-kookplaat op het bovendek
  • Koelbox op het bovendek
  • Zeer grote vensters
  • Voor en achter boegschroeven voor eenvoudig manoeuvreren
  • Dineren in de buitenlucht
  • Bimini (zonnedekafdekking)
  • CD / Radio-speler
  • Flat screen-dvd-speler
  • Elektrische toiletten

Dit zeggen onze klanten

Sune Frandsen - Horizon 1

aanhalingsteken open  Onze 7 daagse reis met Le Boat was geweldig. Het personeel was vriendelijk en meegaand, de boot was makkelijk te besturen en de boot zelf was nog mooier dan waar we op hadden gehoopt! Ik zou Le Boat zeker aanbevelen! Fantastische boot - zelfs beter dan we hadden gehoopt! aanhalingsteken sluiten

5 sterrren

Caroline Gardner - Horizon 3

aanhalingsteken open  We hebben een geweldige vakantie gehad met Le Boat Canada op onze Horizon. Alles was geweldig en het personeel was super behulpzaam, zonder uitzondering. Bedankt aan iedereen die onze reis zo speciaal maakte! De boot was heel gemakkelijk 360 graden te draaien in een kleine ruimte en was zeer comfortabel, met alles wat men eventueel aan boord nodig had. De voor hut was enorm en de ligstoelen geïntegreerd in het zonnedek waren onze favoriete plek!

  aanhalingsteken sluiten

5 sterrren

 

Miriam Mckay - Horizon 5

aanhalingsteken open  De service van Le Boat was uitstekend vanaf ons eerste contact tot aan het einde van onze vakantie. In het bijzonder de gereedheid van de boot toen we aankwamen, de opleiding die we kregen en het advies dat we kregen. De hele ervaring was geweldig! Briljante boot voor een groot gezelschap van volwassenen: alle cabines en suite, fantastische kookfaciliteiten, veel buitenruimte om te eten en te zonnen.

  aanhalingsteken sluiten

5 sterrren

Neem een kijkje binnen...

 

 

Beschikbaar op al onze bestemmingen

U kunt met onze Premier-boten over veel van de historische waterwegen van Europa varen en ook op het adembenemende Rideau-kanaal van Canada.

Le Boat Premium boten

Huur een boot uit onze Premium vloot. Deze bestaat alleen uit onze 'state-of-the-art' Horizon boten. Klik hieronder en leer meer over waarom deze boten de rivierbootervaring opnieuw definiëren.

De Horizon vloot

Horizon 4

De Horizon vloot is exclusief ontworpen en gebouwd voor Le Boat. Wij hebben aandachtig geluisterd naar onze klanten en zijn de uitdaging aangegaan om een reeks boten te ontwerpen die aan alle eisen voldoen qua ruimte, besturingsgemak, toegankelijkheid en uitrusting. Wacht niet langer, huur een boot!

Onze andere boten

Naast onze Premium-vloot bieden we ook Comfort en Comfort Plus-boten en een standaardvloot. Uiteraard zijn uitstekende klantenservice, netheid en ondersteuning bij alle boten inbegrepen!

 

 

Download uw Magazine

Nieuwsbrief

Boeken