Belangrijkste voordelen

 • Herhalingskorting - €100 korting op uw volgende cruise
 • Gegarandeerd 10% korting op de tweede cruise in hetzelfde jaar
 • Vroegtijdige toegang tot super deals / flash deals
 • Prioritaire toegang - boek als eerste op nieuwe bestemmingen & boten
 • Verwijzigingskorting - €100 voor u en uw vriend(in)
 • Exclusieve kortingen voor loyaliteitsprogramma's

 

Als u online boekt, heeft u een promotiecode nodig om uw korting te activeren. De codes worden naar de in aanmerking komende kapiteins gestuurd via een e-mail van de Captain's Club of middels een contact met onze vaarvakantie adviseurs.

 

Let op: er kan maar één code online worden gebruikt. Neem contact op met onze vaarvakantie adviseurs om meer dan één code te gebruiken.

 

 

Voor iedereen die weet waarvan ze houden.... en van iets nieuws houden!

De verleiding van het water trekt steeds meer bootliefhebber die keer op keer weer aan boord stappen. En terwijl de onze boten dezelfde mogelijkheid bieden om zich weer helemaal te verjongen, connecties te maken en elke keer weer iets anders te ontdekken - de mogelijkheid om zoveel unieke bestemmingen te verkennen maakt elke vakantie compleet anders dan de vorige. Dus of u nu op zoek bent naar 'beproefd en vertrouwd' of 'nieuw en onverwacht', het loont de moeite om lid te worden van onze 'Club'.

 

Lees verhalen van de kapiteins

 

Deel uw ervaring met andere kapiteins

 1. U bent automatisch ingeschreven bij de Captains' Club en heeft recht op de genoemde kortingen, indien u eerder met Le Boat heeft gereisd na direct bij Le Boat te hebben geboekt (via de website of via ons verkoopteam). Boekingen via onze partners zijn niet gerechtigd tot deze voordelen.
 2. De kortingen zijn beschikbaar voor iedereen die al met Le Boat heeft gereisd. 
 3. De korting kan niet worden toegepast op de borgsom en is niet van invloed op de borg.
 4. Vaste klantenkorting geldig op alle boekingen op alle bestemmingen, alle boten, alle vertrekdata en is te combineren met elke andere geldige aanbieding, met uitzondering van last-minute enkele reizen. €100 korting bij boekingen van 7 nachten of meer €50 korting op een vakantie van 3,4 of 5 nachten. Geldig voor klanten die de afgelopen vijf jaar met ons gevaren hebben. Vermeld of voer de promotiecode in bij het boeken.
 5. Tweede cruisekorting is geldig op alle nieuwe boekingen waarbij de klant 1 of meer bevestigde boekingen heeft in hetzelfde vaarseizoen (van maart tot oktober). Geldig op elke bestemming, op alle boten, alle vertrekdata en kan worden gecombineerd met elk andere geldige aanbieding to 15%. De vakantie moet minimaal 3 nachten bedragen. Voer bij het afrekenen de promotiecode in om korting toe te passen.
 6. Verwijzingsaanbieding korting geldig op alle nieuwe boekingen op alle bestemmingen, alle boten, alle vertrekdata en te combineren met andere geldige aanbiedingen, met uitzondering van last-minute enkele reis. Niet inwisselbaar online. Om €100 korting toe te passen, geef u een promotiecode aan en geeft u de boekingsreferentie en de naam van de huurder van de 'vrienden' op uw aanbeveling heeft geboekt. Uw vrienden kunnen ook €100 korting krijgen. Om die korting toe te passen, geeft u hen de promotiecode, uw naam en de boekingsreferentie van de vakantie die u zojuist heeft geboekt, door. In beide gevallen kan de korting alleen worden toegepast op nieuwe boekingen die zijn gemaakt na de terugkomstdatum van de vakantie waar u net op bent geweest en kan deze niet achteraf worden toegevoegd aan bestaande boekingen. Vakanties moeten minimaal 7nachten - niet van toepassing op korte vakanties. 
 7. De kortingen van de Captains' Club worden naar eigen goeddunken van Le Boat aangeboden, zodat Le Boat het recht heeft de kortingen te allen tijde geheel of gedeeltelijk te beëindigen of de kortingsregels, reglementen, deelnamevoorwaarden en -voorwaarden te wijzigen, met of zonder voorafgaande kennisgeving, ook al kunnen deze wijzigingen van invloed zijn op de waarde van de reeds verzamelde korting.

Maak kennis met onze kapitein van de maand

Onze kapitein van de maand augustus is kapitein Jolanda uit Duitsland! Alle collega’s van Le Boat feliciteren kapitein Jolanda en bemanning van harte! Lees hieronder over de ervaring van kapitein Charles en wat zijn Le Boat vakantie zo bijzonder maakte. 

Kapitein Jolanda relaxt in de Camargue  

Favoriete boot: Caprice

Favoriete bestemming: Camargue

Aantal eerdere vaarvakanties: 1

Waar komt u vandaag? Duitsland

Omschrijf uw laatste vaarvakantie met één zin: Een prachtig moment in de Camargue met de beste bemanning die ik me had kunnen voorstellen.  

Wat is tot nu toe uw mooiste ervaring aan boord? 

Een van mijn favoriete momenten van de vakantie was dat ik op het dek van de boot zat tijdens de tocht op het Canal du Rhône in Sète en keek naar alle wilde paarden, stieren en vogels langs het kanaal. Bedankt Le Boat voor deze geweldige ervaringen aan boord!

Heeft u zin om onze volgende kapitein van de maand te worden? Laat ons weten waarom u van Le Boat vaarvakanties houdt.  

 

  

 

Kijk wat sommige van uw medekapiteins zeggen over hun Le Boat avonturen...

Kapiteins Davy & Femke in België

Favoriete boot: Countess

Favoriete bestemming: België: Nieuwpoort, Diksmuide and Ieper

Aantal eerdere vaarvakanties? 0

Waar komt u vandaan? België

Beschrijf uw laatste vaarvakantie met één zin: Het was fantastisch!

Wat is tot nu toe uw mooiste ervaring aan boord? Wij zijn met heel ons gezin gaan varen en wij hebben genoten van de stilte,het uitzicht en van de tijd met elkaar ❤️

Kapitein Mathieu in Camargue

Favoriete boot: Vision 3-SL

Favoriete bestemming: Camargue

Aantal eerdere vaarvakanties? 4

Waar komt u vandaan? Frankrijk

Beschrijf uw laatste vaarvakantie met één zin: Kalm en de rust van Camargue

Wat is tot nu toe uw mooiste ervaring aan boord? De ontdekking van het eiland Maguelone, de nabijheid van de Middellandse Zee, oesters en een zeer goede wijn. Een moment van ontspanning met vrienden en sereniteit. Het was ook onze eerste nacht in het wild, buiten de havens, de kalmte en de rust van de verbondenheid met de natuur.

Kapitein Charles vindt de vrijheid in Frankrijk  

Favoriete boot: Continentale

Favoriete bestemming: Frankrijk

Aantal eerdere vaarvakanties? 5

Waar komt u vandaan? Zwitserland

Beschrijf uw laatste vaarvakantie in een zin: Gewoon de tijd nemen om het rustig aan te doen en te relaxen, fantastisch. 

Wat is tot nu toe uw mooiste ervaring aan boord? 

- Het vinden van idyllische landelijke plekjes om te overnachten 
- Sluizen, sluizen, sluizen - ideaal om fit te blijven 
- Gezellig praten met de vriendelijke sluiswachters en ontmoeten van de lokale bevolking 

Kapiteins Stephan & Annemie in Camargue

Favoriete boot: Royal Classique

Favoriete bestemming: Eender welke als maar op een boot is

Aantal voorgaande vaarvakanties? 3

Waar komt u vandaan? België

Omschrijf uw laatste vaarvakantie met één zin: Camargee, prachtige natuur mooie steden en prachtige stranden.

Wat is tot nu toe uw mooiste ervaring aan boord? Er is zoveel moois dat je bijblijft , gewoon te veel om op te noemen . De sluizen en vooral de 7 sluizen op Midi, de fauna en flora en de landschappen die aan je voorbij glijden.

Kapitein Massimo op the Canal du Midi

Favoriete boot: Calypso

Favoriete bestemming: Canal du Midi

Aantal eerdere vaarvakanties? 8

Waar komt u vandaan Italië

Omschrijf uw laatste vaarvakantie met één zin: Absoluut doen, opnieuw en opnieuw!!!!!

Wat is tot nu toe uw mooiste ervaring aan boord? Als je je een weg baant door de 7 sluizen op het Canal du Midi voel je je een echte commandant!

Co-Kapiteins Paul & Melanie in de Camargue 

Favoriete boot: Horizon 1 

Favoriete bestemming: Camargue

Aantal voorgaande vaarvakanties? 5

Waar komt u vandaan? Schotland

Omschrijf uw laatste vaarvakantie met één zin: Le Boat .... dé TOP!

Wat is tot nu toe uw mooiste ervaring aan boord? Waar moet ik beginnen!...... Het zijn er zoveel! Elke Le Boat vakantie brengt weer iets nieuws. Elke cruise creëert een NIEUWE herinnering die een leven lang gekoesterd wordt. We zullen elk jaar met Le Boat varen voor de rest van ons leven. Bedankt voor het geven van tijdloze herinneringen! Paul & Melanie x

Captain Gerd in Duitsland

Favoriete boot: Grand Classique

Favoriete bestemming: Duitsland

Aantal voorgaande vaarvakanties? 14

Waar komt u vandaan? Berlijn

Omschrijf uw laatste vaarvakantie ervaring met één zin: Onze een week lange vakantie van Vinkeveen naar Amsterdam had de mooiste verscheidenheid aan landschappen en een indrukwekkende en de bemanning was een uitdaging. 

Wat is tot nu toe uw mooiste ervaring aan boord? Varen onder de zeer lage bruggen van Amsterdam, het scheelde vaak maar centimeters... een aantal zeer uitdagende passages met direct daarna de gigantische hoogtepunten van de stad. Onvergetelijk.

Kapitein Erwin in de Lot

Favoriete boot: Cirrus

Favoriete bestemming: Lot

Aantal voorgaande vaarvakanties? 10

Waar komt u vandaan? Nederland

Omschrijf uw laatste vaarvakantie met één zin: Zen, Natuur, cultuur en ontspanning.

Wat is tot nu toe uw mooiste ervaring aan boord? De vaart over de Loch Ness met hevige wind. Was bijna met de golven van een zee. Heeel mooi maar ook heeel bewogen!

Kapitein Franki in de Midi

Favoriete boot: Horizon 1

Favoriete bestemming: Canal du Midi

Aantal voorgaande vaarvakanties? dit is de eerste

Waar komt u vandaan? Zuid-Afrika

Omschrijf uw laatste vaarvakantie met één zin: Dagen varen langs wijngaarden, treurwilgen en ansichtkaart perfecte Franse dorpjes en 's avonds in slaap vallen met het geluid van kwakende kikkers.

Wat is tot nu toe uw mooiste ervaring aan boord? Op een avond meerden we aan onder de kruinen van gigantische bomen midden in de natuur. We zaten we op het bovendek terwijl we genoten van de glorieuze natuur met duizenden vogels om ons heen die maar bleven vliegen en zingen. We sloten de avond af met een Zuid-Afrikaanse 'braai'. Daarna vielen we in slaap op het rustige ritme van het water. Absoluut prachtig!

 

Kapitein Charles in de Camargue

Favoriete boot: Royal Mystique

Favoriete bestemming: Camargue, aankomst in Aigues Mortes

Aantal voorgaande vaarvakanties: 6 

Waar komt u vandaan? Engeland

Omschrijf uw laatste vaarvakantie ervaring met één zin: Zon, vriendschap en een overweldigend uitzicht en landschap bij de Middellandse kust. 

Wat is tot nu toe uw mooiste ervaring aan boord? Steek het Etang du Thau over onder een onbewolkte hemel en kom dan aan in de mooie stad Meze - een perfect begin van nog een heerlijke vakantie. 

Kapitein Mike en bemanning in de Midi 

Favoriete boot: Horizon 4

Favoriete bestemming: Theems en Canal du Midi

Aantal voorgaande vaarvakanties: 4

Waar komt u vandaan? Engeland

Omschrijf uw laatste vaarvakantie ervaring met één zin: Cruising through Venice with a cruise ship behind me and Venice in front of me

Wat is tot nu toe uw mooiste ervaring aan boord? Elke Le Boat vakantie is perfect op maat gemaakt voor wat je zoekt. Uw stijlvolle boot, uw keuze van de bestemming, uw keuze van de haltes, de keuze van de duur van uw verblijf op elke ligplaats. Het enige wat u nodig heeft is een beetje gezond verstand en de mogelijkheid om plezier te hebben en avontuurlijk te zijn.

 

 

Vul het onderstaande formulier in om uw ervaring te delen en hou dan deze pagina in de gaten om te zien of u één van onze kapiteins of zelfs dé kapitein van de maand wordt! Zou u het kunnen zijn?