Over Midden-Nederland, Amsterdam en Friesland

Vaar over de Hollandse wateren in Friesland en omgeving Amsterdam

Water is onlosmakelijk verbonden met Nederland. Het uitzicht vanaf een boot brengt de contrasten van het land goed in beeld: traag ronddraaiende windmolens, een aquaduct over een drukke autoweg, kleurrijke tulpenvelden en de levendigheid van het centrum van een aantal grote steden. Le Boat beschikt in Nederland over 2 bases: Vinkeveen, waarvandaan plaatsen als Amsterdam, Utrecht en Gouda makkelijk te bereiken zijn en nieuw in 2017: Hindeloopen in Friesland!

 

HERFST DEALS tot -35% op september en oktober. Boek vóór 19 september. Zie voorwaarden.

Uw ideale bestemming?             BOEK NU           

Wilt u meer weten?              VERKENNEN

 

Kaart van de vaarregio

Kaart van de vaarregio: Midden-Nederland, Amsterdam en Friesland

 = Le Boat basis         = Kanaal           = Bevaarbare rivier           = Niet verder bevaarbaar

De ideale vaarregio voor...

Geschiedenis en erfgoed

De regio Friesland-Amsterdam is doordrenkt van historische monumenten en erfgoed, vooral Amsterdam en Utrecht. Bezoek in Amsterdam het beroemde Anne Frank-huis, het Paleis op de Dam en het Domplein. In het historische Utrecht is bijvoorbeeld de rondleiding door Stadskasteel Oudaen echt de moeite waard. Dit is een versterkt huis dat is omgebouwd tot brouwerij.

Watersport

De meren in Nederland behoren tot Europa's beroemdste watersportbestemmingen. In Nederland is varen niet zomaar een hobby, maar een levensstijl. Ontdek de diverse watersporten in Sneek en Grouw. Kanoën, kajakken, jetskiën en zeilen!

Fietsen

Het vlakke Nederland is ideaal voor fietsliefhebbers. Rijd langs tulpenvelden en rustieke gerestaureerde windmolens. Stop eens in één van de dorpen aan het water voor gestoomde mosselen of oesters op een halve schelp. Pak een lekker biertje en kijk hoe de wereld aan u voorbij glijdt.

Data vaarseizoen in Nederland: van 1 april t/m 31 oktober in 2019 en van 1 april t/m 31 oktober in 2020.

Nuttige informatie

Handige informatie voor Nederland

Ongeveer 269 waterwegen met een totale lengte van 3.732 kilometer maken van Nederland een bijzonder waterrijk land. De kanalen variëren van het enorme, 24 kilometer lange Noordzeekanaal dat van de zee naar Amsterdam loopt tot aan rustige streepjes blauw tussen sappige groene weides. Ruim een kwart van Nederland ligt onder het zeeniveau. Daarom is het netwerk van dijken broodnodig om droge voeten te houden. De Rijn, Maas en Schelde lopen allemaal door Nederland en vormen samen een prachtige delta.

Een kanaaltocht in en rondom Amsterdam gaat via de waterwegen ten westen en noorden van de stad. Tijdens uw vaartocht komt u langs mooie zandduinen langs de kust en de talrijke meren in het binnenland - hier vindt u meer met elkaar verbonden meren dan waar dan ook in Europa. Hierdoor is het dan ook de perfecte plek voor een actieve watersportvakantie. Grijp uw kans voor wat actie op het water tijdens uw vaarvakantie.

Rond 1200 ontstond het vissersdorp Amsterdam en al kort daarna werd de eerste dam gebouwd. Tegen 1400 was het uitgegroeid tot een grote handelshaven. De stad bleef zich uitbreiden en in de 18e eeuw was Amsterdam het financiële middelpunt van Europa. Als onderdeel van de stadsuitbreiding werden drie halfronde kanalen rondom het centrum van de stad gebouwd. Smalle straten en kleinere kanalen volgden en veranderden Amsterdam tot een stad met meer dan 90 eilanden 1280 bruggen.

Varen in Nederland is eenvoudig en zeker geschikt voor beginners.

Bezoek onze speciale pagina met actuele informatie over de geldende vaarrestricties in onze regio's.

Sluiswachters bemannen alle sluizen en hefbruggen. Zorg dat u kleingeld heeft om de vergoeding van ongeveer 1,50 - 7 euro te betalen om door de sluizen of onder bruggen door te mogen. In het Wateralmanak kunt u vinden welke bruggen en sluizen gratis zijn (overgroote deel). Wanneer u moet betalen, zal dit via een bord op de brug vermeld staan.

Openingstijden: De sluizen en hefbruggen zijn tussen 12:00-13:00 uur (lunch) en 16:15-17:15 uur (theepauze) gesloten.

Feestdagen: Sluizen en hefbruggen zijn op sommige feestdagen gesloten.

In Friesland (bij Hindeloopen) zijn alle sluizen/bruggen geopend op:

Tot 1 April is varen in Friesland mogelijk, maar de sluizen en bruggen zijn dan op zondagen gesloten.

In de omgeving van Vinkeveen zijn alle sluizen/bruggen geopend op:

Sluizen/Bruggen tussen Vinkeveen en Amsterdam worden bediend vanaf 1 april. Gesloten op zondagen van 1 t/m 15 april en van 1 t/m 31 oktober.

Aanleggen kan in de havens langs de kanalen, waar u walstroom en andere voorzieningen kunt vinden. Soms vragen ze een kleine vergoeding.

Wanneer u vanuit het oosten (Hindeloopen) Amsterdam wilt bezoeken, legt u aan in Weesp en pakt dan de trein richting het centrum van Amsterdam.

Wanneer u vanuit het zuiden (Vinkeveen) Amsterdam wilt bezoeken, kunt u het beste aanleggen in de Sixhaven, recht tegenover het Centraal Station aan het IJ. Hier kunt u 24 uur per dag de gratis pont naar het stadscentrum nemen. Vanaf hier loopt u in ongeveer 10 minuten naar het centrum van Amsterdam. De aanmeerkosten in Sixhaven zijn afhankelijk van de grootte van uw boot. Voor een 6 meter lange boot betaalt u €10,20; voor een 15 meter lange boot is dit €30,60 per nacht.

Vaarbeperkingen

Van 15 oktober tot het einde van het seizoen en van 1 tot 15 april zijn en vaarbeperkingen bij enkele sluizen/bruggen in Vinkeveen/regio Amsterdam: Alle sluizen/bruggen zijn gesloten op zondag en op andere dagen van de week alleen te bedienen op aanvraag (aanvragen tot 24 uur voor opening sluis/brug). Het verkoopteam kan u helpen met de aanvraag voor sluizen/bruggen zodra u uw vakantieplannen heeft gemaakt. Klanten moeten zich wel strikt aan de tijd houden, want de sluiswachter wacht niet op u. 

Als gevolg: 

* Alle korte vakanties eindigend op zondag moeten terug in de basis zijn op zaterdag middag - geen late check out op zondag
* Korte vakanties van vrijdag tot maandag: als gevolg van de sluiting van sluizen/bruggen - late check out is verplicht

Voor de reisinformatie naar onze bases in dit vaargebied en de faciliteiten en voorzieningen op iedere basis of in de omgeving, klikt u op de relevante basis hieronder:

 • Boothuur en uitrusting.
 • Volledig uitgeruste keuken en keukengerei.
 • Handhanddoeken en bedlinnen voor alle passagiers.
 • Demonstratie van de boot.
 • Technische ondersteuning.
 • Vaarkaarten en informatie over de regio.
 • Optionele extra's (meer weten)
 • Kosten voor reductie van het eigen risico(meer weten) waiver
 • Functioneringskosten (diesel, gas, slijtagekosten) - per motoruur berekend (meer weten)
 • Sluisgeld (kleine bedragen - lokaal te betalen)
 • Transport van en naar de basis.
 • Faciliteiten langs de waterkant als u daar gebruik van maakt (bijv. betaalde aanmeerplaatsen, afpompen indien nodig, water etc.).
 • Annuleringsverzekering & reis/persoonlijke verzekering.
 • Eten en drinken

Download onze regiogids

Lees in onze handige vaarvakantie regiogids (PDF) waar u kunt stoppen en wat u langs de waterweg kunt zien en doen.

Download onze regiogids

Interactieve regiokaart

  = Le Boat basis      = Bezienswaardigheden

Ontdek...

Vinkeveen ligt ten zuiden van Amsterdam en is de perfecte plek om in dit gebied uw vaarvakantie te beginnen. De Vinkeveense Plassen zijn belangrijke recreatiemeren voor vele activiteiten zoals zwemmen, surfen en zeilen.

Hoogtepunten
Huizen in Amsterdam

Amsterdam, de grootste stad van Nederland, heeft tal van schatten en monumenten door zijn roerig verleden. Laat u verrassen door deze unieke, sprankelende stad.

Hoogtepunten
Edammer kaas

Edam is wereldwijd bekend dankzij de kaas met de gelijknamig naam. Elke woensdagochtend in het hoogseizoen wordt hier de kaasmarkt gehouden, zeker een bezoek waard!

Slenter door de prachtige binnenstad van Alkmaar en ontdek de vele musea, winkels en cafés die langs de historische grachtengordel liggen. Niet te missen is de beroemde kaasmarkt, die al eeuwenlang elke vrijdagochtend van april tot september wordt gehouden, een hoogtepunt! 

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de Nederlandse geschiedenis is de Zaanse Schans een aanrader. Prachtig bewaard gebleven 18e en 19e eeuwse gebouwen uit de hele Zaanstreek zijn naar deze plek verhuisd, zodat u uit de eerste hand kunt ervaren hoe het leven in het oude Nederland was. Er zijn volledig functionerende wildmolens, bakkerijen en zelfs een klompenmakerij - allemaal met een eigen verhaal.

Hoogtepunten
De Keukenhof in Lisse

Lisse staat bekend als de stad van de bloemen in Nederland. Geniet in het voorjaar van het adembenemende uitzicht op de bollenvelden. Ontdek van maart tot mei, tijdens de bloei, de beroemde Keukenhof, een van de grootste bloementuinen ter wereld! Er is ook een kasteel dat het hele jaar open is.

De charmante stad Leiden bestaat uit kleine grachten omringd door bomen. Het historische centrum vindt u indrukwekkende gebouwen en kerken die u zeker niet mag missen. Houdt ook wat tijd over om in de vele parken te wandelen en breng een bezoek aan de Hortus Botanicus en andere tuinen van de stad.

Hoogtepunten
Gestapelde Gouda op de kaasmarkt

Gouda is beroemd vanwege de kaas met dezelfde naam en de herbergt elke donderdagochtend een traditionele kaasmarkt. De stad heeft ook een rijke geschiedenis en heeft één van de oudste stadhuizen van het land. Bezoek de Sint-Jan kerk, beroemd om zijn gebrandschilderde ramen.

Breng wat tijd door in het historische beschermde stadscentrum en bezoek de beroemde 'Heksenwaag', een weegschaal waarop mensen beschuldigd van hekserij een eerlijke kans kregen om te bewijzen dat ze onschuldig waren.

Direct aan de Vecht gelegen, was Maarssen in de Middeleeuwen een keerpunt voor turfstekers. Later bouwden rijke Amsterdamse families er hun huizen. Maarsen is nu een voorstad van Utrecht. Maar u kunt nog steeds het oude Maarssen Dorp bezoeken.

 

Hoogtepunten
Kasteel De Haar, Utrecht

Utrecht is de vierde stad van Nederland en het oude gedeelte heeft veel bezienswaardigheden. Van de beroemde middeleeuwse Sint-Maartenskathedraal is nog maar de helft over sinds de verschrikkelijke storm van 1674. Deze stad dankt zijn charme aan de grachten met terrassen en groen aan weerszijden; u kunt er heerlijk rondwandelen.

Weesp is een dynamische stad die veel schatten voor u in petto heeft. In het centrum staan veel monumenten en daar kunt u ook lokale specialiteiten als chocolade, bier en jenever proeven.

Muiden is een ommuurde stad met een indrukwekkend erfgoed. Het Muiderslot is een wonder van de middeleeuwen dat de tand des tijds goed heeft doorstaan. Ontdek de vele monumenten en overblijfselen van Muiden en geniet van de rust.

Huizen is één van de grootste steden in dit gebied, omgeven door prachtig landelijk gebied. Breng een bezoek aan het oude Huizen, de pittoreske vissershaven of maak een fiets- of wandeltocht.

Elburg is een middeleeuws plaatsje vol verborgen schatten. Struin door de kronkelstraten en bekijk de enorme, oude stadspoort; een overblijfsel uit het verleden. Elburg is een vriendelijke en bruisende stad, vooral tijdens de Midweekfeesten.

Een prachtig stadje, beter bekend als het 'Venetië van het noorden'. Giethoorn betovert door zijn mooie ligging aan de rivier. Het is een uitnodigende plek die u met plezier zult verkennen.

De Orchideeënhoeve in Luttelgeest is een must als u hier voorbijkomt. De prachtige orchideeën en vlinders zijn een lust voor het oog - reis door de tropen in de Maleisische tuin, de vlindervallei en de nieuwe papegaaientuin, vol met kleurrijke regenboogpapegaaien. De kinderen kunnen zich amuseren in de Mangrove speeltuin.

Lemmer is een mooi stadje versierd met kleurige huizen op de oevers van het kanaal. In Nederland is dit een beroemde watersportplaats.

Hindeloopen is een pittoresk dorp met het echte Nederlandse karakter. Met eigenzinnige geplaveide straatjes, houten bruggetjes en goed bewaard gebleven huizen, heeft Hindeloopen een unieke identiteit en een rijke historie die u zelf kunt ontdekken. Loop naar het oude centrum en bezoek de traditionele haven en de nabijgelegen stranden.

Workum is een mooie stad aan zee met een groot aantal middeleeuwse monumenten, zoals de Gertrudiskerk. Breng vooral ook een bezoek aan de Werenfriduskerk.

De rijke geschiedenis van de stad Bolsward is te bewonderen in tientallen nationale monumenten zoals het 17de eeuwse stadhuis van Bolsward, een prachtig gebouw in rode baksteen, of de 15de eeuwse Martinikerk, de kerk waar u ingewikkeld houtsnijwerk kan zien en een preekstoel die uit een enkele eiken boom is gesneden. Op tien minuten wandelafstand van het stadscentrum, vindt u de kleinste brouwerij in het land die het “US Heit” bier en diverse whisky’s produceert. Boek zeker een rondleiding (donderdag tot zaterdag, online boeken www.usheit.com).

Hoogtepunten
De Waterpoort van Sneek

Sneek is een dynamische stad. Het heeft een interessante architectuur, vooral de grote havenpoort en het stadhuis in rococostijl. Breng ook een bezoek aan de rooms-katholieke kerk, een nationaal monument.

 

Als hoofdstad van Friesland, zijn er vele dingen te zien en te doen in Leeuwarden. Het Natuurmuseum is ondergebracht in een 17de eeuws gebouw en legt zich toe op tentoonstellingen in verband met de lokale natuur en fauna. Het Friese koeienras is over de hele wereld bekend en de veemarkt op vrijdag en jaarlijkse show worden nog steeds regelmatig gehouden. De Oldehove Toren (die zelfs nog gevaarlijker overhelt dan de Toren van Pisa) biedt u vrij uitzicht over het lokale platteland als u de 183 treden opklimt. Ooit stonden hier 130 windmolens in de stad.

In de woonkamer van een prachtig Fries huis langs het kanaal bevindt zich het oudste, nog werkende planetarium ter wereld. Dit accuraat bewegend model van het zonnestelsel werd door Eise Eisinga gebouwd tussen 1774 en 1781. Bezoek dit wonderlijk museum, bekijk de prachtige creaties van Eisinga en kom meer te weten over de planeten en deze briljante man. Franeker zelf is een typische stad in Friesland met enkele interessante musea, een stadshal en een reeks uitnodigende cafés en restaurants.

Dit schilderachtig vissersdorp is bekend om zijn honderden beelden die over de hele stad verspreid zijn. Breng zeker een bezoek aan de “Stenen man”, een beeld met twee hoofden uit 1774, en ga dan verder naar het strand, aan de overkant van de weg, waar u kan zwemmen, kitesurfen of een kano huren. De stad blijft een belangrijke haven voor het vissen op grote en kleine garnalen en u kan in vele restaurants terecht waar u kan proeven van de dagelijkse vangst.

Routesuggesties

Om u een indruk te geven hoe ver u kunt varen in de tijd die u ter beschikking heeft, volgt hier een selectie van de routes van en naar onze bases in de regio. U hoeft niet op alle genoemde locaties aan te leggen of de route helemaal te volgen. Het staat u vrij te varen waar u wilt, zolang u uw boot maar inlevert op uw aankomstbasis op de door u geboekte datum. Voor een comfortabel reistempo raden we u aan 2-4 uur per dag te varen. Zo heeft u genoeg tijd om regelmatig aan te leggen en de omgeving te verkennen.

 = Klik op het pijl icoontje op elke routesuggestie voor meer informatie op de achterzijde van het 'kaartje'.

Vinkeveen HEEN EN TERUG via Amsterdam en Muiden

Vinkeveen
Amsterdam
Muiden
Weesp
Amsterdam
Vinkeveen

13 uur varen

86km 4 sluizen 3 nachten

Vinkeveen HEEN EN TERUG via Amsterdam en Muiden

Gebruik de grijze scroll bar rechts om meer van dit kaartje te lezen

Overzicht

Vertrek vanuit de basis in Vinkeveen met luxe voorzieningen op uw vaarvakantie door de rustige voorsteden van Amsterdam. Bezoek in het noorden het pittoreske Amstelveen en het museum voor moderne kunst voordat u de dynamische stad Amsterdam induikt.

Vinkeveen gebied: Enkele vaarbeperkingen gelden tussen half oktober en half april. Sluizen en bruggen gesloten op zondag - 24 uur vooraf aanmelden op alle andere dagen - speciale regelingen voor het in- en uitstappen in Vinkeveen. Neem contact op met onze adviseurs zodat wij u verder kunnen helpen.

Voorbeeld vaarroute:

Onderstaande route is een voorbeeld. U bent helemaal vrij om uw reis in te delen zoals u wilt zolang u de boot op tijd weer terug brengt.

 • Vinkeveen: Vinkeveen ligt ten zuiden van Amsterdam en is de perfecte plek om in dit gebied uw vaarvakantie te beginnen. De Vinkeveense Plassen zijn belangrijke recreatiemeren voor vele activiteiten zoals zwemmen, surfen en zeilen.
 • Muiden: Muiden is een ommuurde stad met een indrukwekkend erfgoed. Het Muiderslot is een wonder van de middeleeuwen dat de tand des tijds goed heeft doorstaan. Ontdek de vele monumenten en overblijfselen van Muiden en geniet van de rust.
 • Weesp: Weesp is een dynamische stad die veel schatten voor u in petto heeft. In het centrum staan veel monumenten en daar kunt u ook lokale specialiteiten als chocolade, bier en jenever proeven.
 • Amsterdam: Amsterdam, de grootste stad van Nederland, heeft tal van schatten en monumenten door zijn roerig verleden. Laat u verrassen door deze unieke, sprankelende stad.

 

13 uur varen

86km 4 sluizen 3 nachten

Vinkeveen HEEN EN TERUG via Amsterdam & Utrecht

Vinkeveen
Maarssen
Utrecht
Muiden
Weesp
Amsterdam
Vinkeveen

18 uur varen

114km 4 sluizen 5 nachten

Vinkeveen HEEN EN TERUG via Amsterdam & Utrecht

Begin uw vaarvakantie in Nederland in de luxe haven in Vinkeveen, waarnaar u via de rivier de Vecht naar de historische steden Amsterdam en Utrecht vaart! Vaar langs prachtige huizen aan het water en geniet van het landelijke uitzicht met traditionele windmolens en kleurrijke bloemenvelden.

NB: Er zijn enige restricties tussen 16 & 31 oct 2017 rond Vinkeveen: de sluizen & bruggen zijn op zondag dicht - op alle andere dagen is het nodig om 24 uuur van tevoren uw komst te melden - speciale regelingen gelden om naar/van naar Vinkeveen te gaan. Informeer bij uw contact van Le Boat.

Gebruik de grijze scroll bar rechts om meer van dit kaartje te lezen

Overzicht

Begin uw vaarvakantie in Nederland in de luxe haven in Vinkeveen, waarnaar u via de rivier de Vecht naar de historische steden Amsterdam en Utrecht vaart! Vaar langs prachtige huizen aan het water en geniet van het landelijke uitzicht met traditionele windmolens en kleurrijke bloemenvelden.

Vinkeveen gebied: Enkele vaarbeperkingen gelden tussen half oktober en half april. Sluizen en bruggen gesloten op zondag - 24 uur vooraf aanmelden op alle andere dagen - speciale regelingen voor het in- en uitstappen in Vinkeveen. Neem contact op met onze adviseurs zodat wij u verder kunnen helpen.

Voorbeeld vaarroute:

Onderstaande route is een voorbeeld. U bent helemaal vrij om uw reis in te delen zoals u wilt zolang u de boot op tijd weer terug brengt.

 • Vinkeveen: Vinkeveen ligt ten zuiden van Amsterdam en is de perfecte plek om in dit gebied uw vaarvakantie te beginnen. De Vinkeveense Plassen zijn belangrijke recreatiemeren voor vele activiteiten zoals zwemmen, surfen en zeilen.
 • Maarsen: Direct aan de Vecht gelegen, was Maarssen in de Middeleeuwen een keerpunt voor turfstekers. Later bouwden rijke Amsterdamse families er hun huizen. Maarsen is nu een voorstad van Utrecht. Maar u kunt nog steeds het oude Maarssen Dorp bezoeken.
 • Utrecht: Utrecht is de vierde stad van Nederland en het oude gedeelte heeft veel bezienswaardigheden. Van de beroemde middeleeuwse Sint-Maartenskathedraal is nog maar de helft over sinds de verschrikkelijke storm van 1674. Deze stad dankt zijn charme aan de grachten met terrassen en groen aan weerszijden; u kunt er heerlijk rondwandelen.
 • Muiden: Muiden is een ommuurde stad met een indrukwekkend erfgoed. Het Muiderslot is een wonder van de middeleeuwen dat de tand des tijds goed heeft doorstaan. Ontdek de vele monumenten en overblijfselen van Muiden en geniet van de rust.
 • Weesp: Weesp is een dynamische stad die veel schatten voor u in petto heeft. In het centrum staan veel monumenten en daar kunt u ook lokale specialiteiten als chocolade, bier en jenever proeven.
 • Amsterdam: Amsterdam, de grootste stad van Nederland, heeft tal van schatten en monumenten door zijn roerig verleden. Laat u verrassen door deze unieke, sprankelende stad.

18 uur varen

114km 4 sluizen 5 nachten

Vinkeveen HEEN EN TERUG via Amsterdam, Edam & Alkmaar

Vinkeveen
Weesp
Amsterdam
Edam
Alkmaar
Zaanse Schans
Vinkeveen

24 uur varen

158km 7 sluizen 7 nachten

Vinkeveen HEEN EN TERUG via Amsterdam, Edam & Alkmaar

Gebruik de grijze scroll bar rechts om meer van dit kaartje te lezen

Overzicht

Deze vakantie brengt u naar de cultuur van Nederland. Start met een tour van Amsterdam en bewonder de grachten en geniet van het dynamische en culturele leven voordat u de beroemde Nederlandse kazen proeft. Edam en Alkmaar hebben een lange geschiedenis met kaas die u zult ontdekken op de lokale kaasmarkten en overgebleven kaaspakhuizen.

Vinkeveen gebied: Enkele vaarbeperkingen gelden tussen half oktober en half april. Sluizen en bruggen gesloten op zondag - 24 uur vooraf aanmelden op alle andere dagen - speciale regelingen voor het in- en uitstappen in Vinkeveen. Neem contact op met onze adviseurs zodat wij u verder kunnen helpen.

Voorbeeld vaarroute:

Onderstaande route is een voorbeeld. U bent helemaal vrij om uw reis in te delen zoals u wilt zolang u de boot op tijd weer terug brengt.

 • Vinkeveen: Vinkeveen ligt ten zuiden van Amsterdam en is de perfecte plek om in dit gebied uw vaarvakantie te beginnen. De Vinkeveense Plassen zijn belangrijke recreatiemeren voor vele activiteiten zoals zwemmen, surfen en zeilen.
 • Weesp: Weesp is een dynamische stad die veel schatten voor u in petto heeft. In het centrum staan veel monumenten en daar kunt u ook lokale specialiteiten als chocolade, bier en jenever proeven.
 • Amsterdam: Amsterdam, de grootste stad van Nederland, heeft tal van schatten en monumenten door zijn roerig verleden. Laat u verrassen door deze unieke, sprankelende stad.
 • Edam: Edam is wereldwijd bekend dankzij de kaas met de gelijknamig naam. Elke woensdagochtend in het hoogseizoen wordt hier de kaasmarkt gehouden, zeker een bezoek waard!
 • Alkmaar: Slenter door de prachtige binnenstad van Alkmaar en ontdek de vele musea, winkels en cafés die langs de historische grachtengordel liggen. Niet te missen is de beroemde kaasmarkt, die al eeuwenlang elke vrijdagochtend van april tot september wordt gehouden, een hoogtepunt! 
 • Zaanse Schans: Voor iedereen die geïnteresseerd is in de Nederlandse geschiedenis is de Zaanse Schans een aanrader. Prachtig bewaard gebleven 18e en 19e eeuwse gebouwen uit de hele Zaanstreek zijn naar deze plek verhuisd, zodat u uit de eerste hand kunt ervaren hoe het leven in het oude Nederland was. Er zijn volledig functionerende wildmolens, bakkerijen en zelfs een klompenmakerij - allemaal met een eigen verhaal.

 

24 uur varen

158km 7 sluizen 7 nachten

Vinkeveen HEEN EN TERUG via Utrecht en Gouda

Vinkeveen
Maarssen
Utrecht
Oudewater
Gouda
Weesp
Vinkeveen

22 uur varen

123km 11 sluizen 5 nachten

Vinkeveen HEEN EN TERUG via Utrecht en Gouda

Gebruik de grijze scroll bar rechts om meer van dit kaartje te lezen

Overzicht

Volg de rivier de Vecht en deze route brengt u naar de historische en charmante stad Utrecht. Vanuit hier kunt u de kleine stad Gouda bereiken, beroemd om zijn kaas en de traditionele kaasmarkt. Bewonder ook de historische gebouwen zoals de Sint Jan kerk, met prachtige gebrandschilderde ramen.

Vinkeveen gebied: Enkele vaarbeperkingen gelden tussen half oktober en half april. Sluizen en bruggen gesloten op zondag - 24 uur vooraf aanmelden op alle andere dagen - speciale regelingen voor het in- en uitstappen in Vinkeveen. 

Voorbeeld vaarroute:

Onderstaande route is een voorbeeld. U bent helemaal vrij om uw reis in te delen zoals u wilt zolang u de boot op tijd weer terug brengt.

 • Vinkeveen: Vinkeveen ligt ten zuiden van Amsterdam en is de perfecte plek om in dit gebied uw vaarvakantie te beginnen. De Vinkeveense Plassen zijn belangrijke recreatiemeren voor vele activiteiten zoals zwemmen, surfen en zeilen.
 • Maarssen: Direct aan de Vecht gelegen, was Maarssen in de Middeleeuwen een keerpunt voor turfstekers. Later bouwden rijke Amsterdamse families er hun huizen. Maarsen is nu een voorstad van Utrecht. Maar u kunt nog steeds het oude Maarssen Dorp bezoeken.
 • Utrecht: Utrecht is de vierde stad van Nederland en het oude gedeelte heeft veel bezienswaardigheden. Van de beroemde middeleeuwse Sint-Maartenskathedraal is nog maar de helft over sinds de verschrikkelijke storm van 1674. Deze stad dankt zijn charme aan de grachten met terrassen en groen aan weerszijden; u kunt er heerlijk rondwandelen.
 • Oudewater: Breng wat tijd door in het historische beschermde stadscentrum en bezoek de beroemde 'Heksenwaag', een weegschaal waarop mensen beschuldigd van hekserij een eerlijke kans kregen om te bewijzen dat ze onschuldig waren.
 • Weesp: Weesp is een dynamische stad die veel schatten voor u in petto heeft. In het centrum staan veel monumenten en daar kunt u ook lokale specialiteiten als chocolade, bier en jenever proeven.
 • Gouda: Gouda is beroemd vanwege de kaas met dezelfde naam en de herbergt elke donderdagochtend een traditionele kaasmarkt. De stad heeft ook een rijke geschiedenis en heeft één van de oudste stadhuizen van het land. Bezoek de Sint-Jan kerk, beroemd om zijn gebrandschilderde ramen.

22 uur varen

123km 11 sluizen 5 nachten

Vinkeveen HEEN EN TERUG via Utrecht, Lisse & Amsterdam

Vinkeveen
Maarssen
Utrecht
Oudewater
Gouda
Leiden
Lisse
Amsterdam
Vinkeveen

30 uur varen

180km 11 sluizen 7 nachten

Vinkeveen HEEN EN TERUG via Utrecht, Lisse & Amsterdam

Gebruik de grijze scroll bar rechts om meer van dit kaartje te lezen

Overzicht

Ontdek de Nederlandse manier van leven! Bezoek historische en dynamische steden zoals Amsterdam, Utrecht en Den Haag of schattige Nederlandse stadjes zoals Delft. Onderweg geniet u van de bloemrijke velden bij Lisse en Leiden (van april tot half mei) en proeft u de beroemde kaas van Gouda. Mis de traditionele kaasmarkt niet!

Vinkeveen gebied: Enkele vaarbeperkingen gelden tussen half oktober en half april. Sluizen en bruggen gesloten op zondag - 24 uur vooraf aanmelden op alle andere dagen - speciale regelingen voor het in- en uitstappen in Vinkeveen.  

Voorbeeld vaarroute:

Onderstaande route is een voorbeeld. U bent helemaal vrij om uw reis in te delen zoals u wilt zolang u de boot op tijd weer terug brengt.

 • Vinkeveen: Vinkeveen ligt ten zuiden van Amsterdam en is de perfecte plek om in dit gebied uw vaarvakantie te beginnen. De Vinkeveense Plassen zijn belangrijke recreatiemeren voor vele activiteiten zoals zwemmen, surfen en zeilen.
 • Maarssen: Direct aan de Vecht gelegen, was Maarssen in de Middeleeuwen een keerpunt voor turfstekers. Later bouwden rijke Amsterdamse families er hun huizen. Maarsen is nu een voorstad van Utrecht. Maar u kunt nog steeds het oude Maarssen Dorp bezoeken.
 • Utrecht: Utrecht is de vierde stad van Nederland en het oude gedeelte heeft veel bezienswaardigheden. Van de beroemde middeleeuwse Sint-Maartenskathedraal is nog maar de helft over sinds de verschrikkelijke storm van 1674. Deze stad dankt zijn charme aan de grachten met terrassen en groen aan weerszijden; u kunt er heerlijk rondwandelen.
 • Oudewater: Breng wat tijd door in het historische beschermde stadscentrum en bezoek de beroemde 'Heksenwaag', een weegschaal waarop mensen beschuldigd van hekserij een eerlijke kans kregen om te bewijzen dat ze onschuldig waren.
 • Gouda: Gouda is beroemd vanwege de kaas met dezelfde naam en de herbergt elke donderdagochtend een traditionele kaasmarkt. De stad heeft ook een rijke geschiedenis en heeft één van de oudste stadhuizen van het land. Bezoek de Sint-Jan kerk, beroemd om zijn gebrandschilderde ramen.
 • Leiden: De charmante stad Leiden bestaat uit kleine grachten omringd door bomen. Het historische centrum vindt u indrukwekkende gebouwen en kerken die u zeker niet mag missen. Houdt ook wat tijd over om in de vele parken te wandelen en breng een bezoek aan de Hortus Botanicus en andere tuinen van de stad.
 • Lisse: Lisse staat bekend als de stad van de bloemen in Nederland. Geniet in het voorjaar van het adembenemende uitzicht op de bollenvelden. Ontdek van maart tot mei, tijdens de bloei, de beroemde Keukenhof, een van de grootste bloementuinen ter wereld! Er is ook een kasteel dat het hele jaar open is.
 • Amsterdam: Amsterdam, de grootste stad van Nederland, heeft tal van schatten en monumenten door zijn roerig verleden. Laat u verrassen door deze unieke, sprankelende stad.

30 uur varen

180km 11 sluizen 7 nachten

Vinkeveen naar Hindeloopen via Amsterdam

Vinkeveen
Amsterdam
Weesp
Huizen
Elburg
Lemmer
Hindeloopen

32 uur varen

218km 9 sluizen 7 nachten

Vinkeveen naar Hindeloopen via Amsterdam

 

Gebruik de grijze scroll bar rechts om meer van dit kaartje te lezen

Overzicht

Rivieren, meren en kanalen doorklieven Nederland als blauwe linten door de vlakke groene velden met gerestaureerde traditionele windmolens en pittoreske steden. Als u van fietsen houdt, zal een Nederlandse vaarroute u zeker niet teleurstellen. Paden langs de waterwegen nodigen u uit om aan te leggen, de fiets te pakken en bijvoorbeeld Elburg, Joure en Akkrum te gaan bezoeken.

Vinkeveen gebied: Enkele vaarbeperkingen gelden tussen half oktober en half april. Sluizen en bruggen gesloten op zondag - 24 uur vooraf aanmelden op alle andere dagen - speciale regelingen voor het in- en uitstappen in Vinkeveen. 

Voorbeeld vaarroute:

Onderstaande route is een voorbeeld. U bent helemaal vrij om uw reis in te delen zoals u wilt zolang u de boot op tijd weer terug brengt.

 • Vinkeveen: Vinkeveen ligt ten zuiden van Amsterdam en is de perfecte plek om in dit gebied uw vaarvakantie te beginnen. De Vinkeveense Plassen zijn belangrijke recreatiemeren voor vele activiteiten zoals zwemmen, surfen en zeilen.
 • Amsterdam: Amsterdam, de grootste stad van Nederland, heeft tal van schatten en monumenten door zijn roerig verleden. Laat u verrassen door deze unieke, sprankelende stad.
 • Weesp: Weesp is een dynamische stad die veel schatten voor u in petto heeft. In het centrum staan veel monumenten en daar kunt u ook lokale specialiteiten als chocolade, bier en jenever proeven.
 • Huizen:Huizen is één van de grootste steden in dit gebied, omgeven door prachtig landelijk gebied. Breng een bezoek aan het oude Huizen, de pittoreske vissershaven of maak een fiets- of wandeltocht.
 • Elburg: Elburg is een middeleeuws plaatsje vol verborgen schatten. Struin door de kronkelstraten en bekijk de enorme, oude stadspoort; een overblijfsel uit het verleden. Elburg is een vriendelijke en bruisende stad, vooral tijdens de Midweekfeesten.
 • Lemmer: Lemmer is een mooi stadje versierd met kleurige huizen op de oevers van het kanaal. In Nederland is dit een beroemde watersportplaats.
 • Hindeloopen: Hindeloopen is een pittoresk dorp met het echte Nederlandse karakter. Met eigenzinnige geplaveide straatjes, houten bruggetjes en goed bewaard gebleven huizen, heeft Hindeloopen een unieke identiteit en een rijke historie die u zelf kunt ontdekken. Loop naar het oude centrum en bezoek de traditionele haven en de nabijgelegen stranden.

32 uur varen

218km 9 sluizen 7 nachten

Vinkeveen naar Hindeloopen via Amsterdam, Utrecht en Sneek

Vinkeveen
Maarssen
Utrecht
Weesp
Amsterdam
Muiden
Huizen
Elburg
Lemmer
Sneek
Bolsward
Workum
Hindeloopen

44 uur varen

292km 11 sluizen 10 nachten

Vinkeveen naar Hindeloopen via Amsterdam, Utrecht en Sneek

Gebruik de grijze scroll bar rechts om meer van dit kaartje te lezen

Overzicht

De aantrekkingskracht van Nederlands is vaak Amsterdam, het is dan ook geen wonder dat deze stad deel uitmaakt van uw vaarvakantie in Nederland. Terwijl u de diverse plezierboten vergezelt op het grote kanaal rond het stadscentrum van Amsterdam vergaapt u zich aan de rijkelijk versierde stenen gebouwen. U laat het heerlijke stadse leven achter u en zet koers in noordelijke richting om te watersporten en ontspannen in het prachtige merengebied. 

Vinkeveen gebied: Enkele vaarbeperkingen gelden tussen half oktober en half april. Sluizen en bruggen gesloten op zondag - 24 uur vooraf aanmelden op alle andere dagen - speciale regelingen voor het in- en uitstappen in Vinkeveen. Neem contact op met onze adviseurs zodat wij u verder kunnen helpen.

Voorbeeld vaarroute:

Onderstaande route is een voorbeeld. U bent helemaal vrij om uw reis in te delen zoals u wilt zolang u de boot op tijd weer terug brengt.

 • Vinkeveen: Vinkeveen ligt ten zuiden van Amsterdam en is de perfecte plek om in dit gebied uw vaarvakantie te beginnen. De Vinkeveense Plassen zijn belangrijke recreatiemeren voor vele activiteiten zoals zwemmen, surfen en zeilen.
 • Maarsen: Direct aan de Vecht gelegen, was Maarssen in de Middeleeuwen een keerpunt voor turfstekers. Later bouwden rijke Amsterdamse families er hun huizen. Maarsen is nu een voorstad van Utrecht. Maar u kunt nog steeds het oude Maarssen Dorp bezoeken.
 • Utrecht: Utrecht is de vierde stad van Nederland en het oude gedeelte heeft veel bezienswaardigheden. Van de beroemde middeleeuwse Sint-Maartenskathedraal is nog maar de helft over sinds de verschrikkelijke storm van 1674. Deze stad dankt zijn charme aan de grachten met terrassen en groen aan weerszijden; u kunt er heerlijk rondwandelen.
 • Weesp: Weesp is een dynamische stad die veel schatten voor u in petto heeft. In het centrum staan veel monumenten en daar kunt u ook lokale specialiteiten als chocolade, bier en jenever proeven.
 • Amsterdam: Amsterdam, de grootste stad van Nederland, heeft tal van schatten en monumenten door zijn roerig verleden. Laat u verrassen door deze unieke, sprankelende stad.
 • Muiden: Muiden is een ommuurde stad met een indrukwekkend erfgoed. Het Muiderslot is een wonder van de middeleeuwen dat de tand des tijds goed heeft doorstaan. Ontdek de vele monumenten en overblijfselen van Muiden en geniet van de rust.
 • Huizen: Huizen is één van de grootste steden in dit gebied, omgeven door prachtig landelijk gebied. Breng een bezoek aan het oude Huizen, de pittoreske vissershaven of maak een fiets- of wandeltocht.
 • Elburg: Elburg is een middeleeuws plaatsje vol verborgen schatten. Struin door de kronkelstraten en bekijk de enorme, oude stadspoort; een overblijfsel uit het verleden. Elburg is een vriendelijke en bruisende stad, vooral tijdens de Midweekfeesten.
 • Lemmer: Lemmer is een mooi stadje versierd met kleurige huizen op de oevers van het kanaal. In Nederland is dit een beroemde watersportplaats.
 • Sneek: Sneek is een dynamische stad. Het heeft een interessante architectuur, vooral de grote havenpoort en het stadhuis in rococostijl. Breng ook een bezoek aan de rooms-katholieke kerk, een nationaal monument.
 • Bolsward: De rijke geschiedenis van de stad Bolsward is te bewonderen in tientallen nationale monumenten zoals het 17de eeuwse stadhuis van Bolsward, een prachtig gebouw in rode baksteen, of de 15de eeuwse Martinikerk, de kerk waar u ingewikkeld houtsnijwerk kan zien en een preekstoel die uit een enkele eiken boom is gesneden. Op tien minuten wandelafstand van het stadscentrum, vindt u de kleinste brouwerij in het land die het “US Heit” bier en diverse whisky’s produceert. Boek zeker een rondleiding (donderdag tot zaterdag, online boeken www.usheit.com).
 • Workum: Workum is een mooie stad aan zee met een groot aantal middeleeuwse monumenten, zoals de Gertrudiskerk. Breng vooral ook een bezoek aan de Werenfriduskerk.
 • Hindeloopen: Hindeloopen is een pittoresk dorp met het echte Nederlandse karakter. Met eigenzinnige geplaveide straatjes, houten bruggetjes en goed bewaard gebleven huizen, heeft Hindeloopen een unieke identiteit en een rijke historie die u zelf kunt ontdekken. Loop naar het oude centrum en bezoek de traditionele haven en de nabijgelegen stranden.

44 uur varen

292km 11 sluizen 10 nachten

Hindeloopen HEEN EN TERUG via Sneek

Hindeloopen
Workum
Bolsward
Sneek
Hindeloopen

13 uur varen

84km 0 sluizen 3 nachten

Hindeloopen HEEN EN TERUG via Sneek

 

Gebruik de grijze scroll bar rechts om meer van dit kaartje te lezen

Overzicht

U lacht en zwaait naar passerende fietsers op de trekpaden naast de kanalen en u bent van plan later op de dag zelf ook te gaan fietsen. U bevindt zich midden in uw minicruise op de Amsterdamse waterwegen, een relaxte tocht naar het Nederlandse platteland met zijn traditionele windmolens, historische steden en warme en vriendelijke mensen.

Voorbeeld vaarroute:

Onderstaande route is een voorbeeld. U bent helemaal vrij om uw reis in te delen zoals u wilt zolang u de boot op tijd weer terug brengt.

 • Hindeloopen: Hindeloopen is een pittoresk dorp met het echte Nederlandse karakter. Met eigenzinnige geplaveide straatjes, houten bruggetjes en goed bewaard gebleven huizen, heeft Hindeloopen een unieke identiteit en een rijke historie die u zelf kunt ontdekken. Loop naar het oude centrum en bezoek de traditionele haven en de nabijgelegen stranden.
 • Workum: Workum is een mooie stad aan zee met een groot aantal middeleeuwse monumenten, zoals de Gertrudiskerk. Breng vooral ook een bezoek aan de Werenfriduskerk.
 • Bolsward: De rijke geschiedenis van de stad Bolsward is te bewonderen in tientallen nationale monumenten zoals het 17de eeuwse stadhuis van Bolsward, een prachtig gebouw in rode baksteen, of de 15de eeuwse Martinikerk, de kerk waar u ingewikkeld houtsnijwerk kan zien en een preekstoel die uit een enkele eiken boom is gesneden. Op tien minuten wandelafstand van het stadscentrum, vindt u de kleinste brouwerij in het land die het “US Heit” bier en diverse whisky’s produceert. Boek zeker een rondleiding (donderdag tot zaterdag, online boeken www.usheit.com).
 • Sneek: Sneek is een dynamische stad. Het heeft een interessante architectuur, vooral de grote havenpoort en het stadhuis in rococostijl. Breng ook een bezoek aan de rooms-katholieke kerk, een nationaal monument.

13 uur varen

84km 0 sluizen 3 nachten

Hindeloopen HEEN EN TERUG via Harlingen

Hindeloopen
Workum
Sneek
Bolsward
Leeuwarden
Franeker
Harlingen
Hindeloopen

29 uur varen

200km 4 sluizen 7 nachten

Hindeloopen HEEN EN TERUG via Harlingen

Gebruik de grijze scroll bar rechts om meer van dit kaartje te lezen

Overzicht

U bevindt zich in het hart van het merengebied, een hoogtepunt van uw prachtige Hollandse riviercruise! Voor de lunch een stop bij een traditioneel vissersdorpje om te genieten van een glas Grolsch en oesters, en later geniet u van een sightseeing in het prachtige Lemmer. De warme zon ontspant u bij het kajakken in het schilderachtige Grouw.

Voorbeeld vaarroute:

Onderstaande route is een voorbeeld. U bent helemaal vrij om uw reis in te delen zoals u wilt zolang u de boot op tijd weer terug brengt.

 • Hindeloopen: Hindeloopen is een pittoresk dorp met het echte Nederlandse karakter. Met eigenzinnige geplaveide straatjes, houten bruggetjes en goed bewaard gebleven huizen, heeft Hindeloopen een unieke identiteit en een rijke historie die u zelf kunt ontdekken. Loop naar het oude centrum en bezoek de traditionele haven en de nabijgelegen stranden.
 • Workum: Workum is een mooie stad aan zee met een groot aantal middeleeuwse monumenten, zoals de Gertrudiskerk. Breng vooral ook een bezoek aan de Werenfriduskerk.
 • Bolsward: De rijke geschiedenis van de stad Bolsward is te bewonderen in tientallen nationale monumenten zoals het 17de eeuwse stadhuis van Bolsward, een prachtig gebouw in rode baksteen, of de 15de eeuwse Martinikerk, de kerk waar u ingewikkeld houtsnijwerk kan zien en een preekstoel die uit een enkele eiken boom is gesneden. Op tien minuten wandelafstand van het stadscentrum, vindt u de kleinste brouwerij in het land die het “US Heit” bier en diverse whisky’s produceert. Boek zeker een rondleiding (donderdag tot zaterdag, online boeken www.usheit.com).
 • Sneek: Sneek is een dynamische stad. Het heeft een interessante architectuur, vooral de grote havenpoort en het stadhuis in rococostijl. Breng ook een bezoek aan de rooms-katholieke kerk, een nationaal monument.
 • Leeuwarden: Als hoofdstad van Friesland, zijn er vele dingen te zien en te doen in Leeuwarden. Het Natuurmuseum is ondergebracht in een 17de eeuws gebouw en legt zich toe op tentoonstellingen in verband met de lokale natuur en fauna. Het Friese koeienras is over de hele wereld bekend en de veemarkt op vrijdag en jaarlijkse show worden nog steeds regelmatig gehouden. De Oldehove Toren (die zelfs nog gevaarlijker overhelt dan de Toren van Pisa) biedt u vrij uitzicht over het lokale platteland als u de 183 treden opklimt. Ooit stonden hier 130 windmolens in de stad.
 • Franeker: In de woonkamer van een prachtig Fries huis langs het kanaal bevindt zich het oudste, nog werkende planetarium ter wereld. Dit accuraat bewegend model van het zonnestelsel werd door Eise Eisinga gebouwd tussen 1774 en 1781. Bezoek dit wonderlijk museum, bekijk de prachtige creaties van Eisinga en kom meer te weten over de planeten en deze briljante man. Franeker zelf is een typische stad in Friesland met enkele interessante musea, een stadshal en een reeks uitnodigende cafés en restaurants.
 • Harlingen: Dit schilderachtig vissersdorp is bekend om zijn honderden beelden die over de hele stad verspreid zijn. Breng zeker een bezoek aan de “Stenen man”, een beeld met twee hoofden uit 1774, en ga dan verder naar het strand, aan de overkant van de weg, waar u kan zwemmen, kitesurfen of een kano huren. De stad blijft een belangrijke haven voor het vissen op grote en kleine garnalen en u kan in vele restaurants terecht waar u kan proeven van de dagelijkse vangst.

29 uur varen

200km 4 sluizen 7 nachten

Onze Feefo beoordelingen

Feefo is een onafhankelijke en onpartijdige service die beoordelingen direct opvraagt bij degenen die met Le  Boat op vakantie zijn geweest. Hieronder kunt u lezen wat zij vonden van hun ervaring met Le Boat. U kunt erop vertrouwen dat deze beoordelingen niet gefilterd, gecontroleerd of gecensureerd zijn.

Toegevoegd op 08 July 2019

Beoordeling van Frederik Hein Coppes

Already during the preparation phase of our trip, the people from le Boat were most helpful, and once at the base they went out of their way to accommodate us. Unfortunately, we were met with a cold shoulder when we had to call their assistance telephone to find out why a bridge was not served, otherwise I'd gladly have given that final star, too. We enjoyed the recommended route immensely, the boat was great for its purpose, the whole set-up was well thought through and the people from Le Boat made us feel welcome.
READ MORE
Many thanks for your feedback, we are happy that you appreciate our service. Team Le Boat.
Vinkeveen - Vinkeveen
Horizon 3
Toegevoegd op 15 September 2018

Beoordeling van Arthur Oliviers

Zeer goede service zeer vriendelijk ontvangen door de Le Boat medewerkers en een prachtige nieuwe Boot de Horizon 5 Zeer vriendelijk en behulpzame medewerkers
READ MORE
Vinkeveen - Vinkeveen
Horizon 5
Toegevoegd op 06 July 2018

Beoordeling van Hervé Belis

Waren juist niet te laat maar werden toch vriendelijk ontvangen. We hadden goed weder en dan word het varen in Friesland echt heel plezant.
READ MORE
Hindeloopen - Hindeloopen
Caprice
Toegevoegd op 01 June 2018

Beoordeling van Jos Vanderweyden

Vriendelijk onthaal, goede service. Was wat we verwachtten.Vriendelijke ontvangst, goede service. Het schip kenden we al van op het Canal du Midi.
READ MORE
Hindeloopen - Hindeloopen
Elegance
Toegevoegd op 09 May 2018

Beoordeling van Koen Demeestere

Al bij al opnieuw mooie vaarvakantie gehad. Boot was wel wat gedatteerd en had zijn beste tijd gehad. Prachtig weer. De Vecht afvaren is super.
READ MORE
Vinkeveen - Vinkeveen
Classique
Toegevoegd op 04 September 2017

Beoordeling van Ronny Heeren

Prima service. Alles verliep zeer professioneel en soepel Prachtige boottocht in de buurt van Amsterdam. De magnifique is een magniefieke boot !
READ MORE
Vinkeveen - Vinkeveen
Magnifique
Toegevoegd op 10 September 2018

Beoordeling van Peter Vanuytven

Goed Leuke vakantie, mooie dorpjes
READ MORE
Hindeloopen - Hindeloopen
Cirrus B
Toegevoegd op 28 July 2018

Beoordeling van Anton van de Water

Wij hebben deze in Hindelopen al ingevuld heerlijke vakantie gehad. erg vervelend dat we technische pech hadden.
READ MORE
Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons zo dat u vervelende ervaringen had gedurende uw vakantie. Onze collega's van Customer Service nemen contact met u op.
Vinkeveen - Hindeloopen
Royal Mystique A
Toegevoegd op 07 July 2017

Beoordeling van Hervé Belis

De ontvangst was prima, de uitleg over de bediening van de boot iets minder. Tijdens het varen kwamen er allerlei gebreken te voorschijn.O.a. drinkwater lek, radio werkte niet, verluchting vergaarbak toilet was verstopt en nog enkele mankementen. Voor mij was het mooi gebied waar we doorgevaren zijn en de medepassagiers waren content.
READ MORE
Vinkeveen - Vinkeveen
Tamaris
Toegevoegd op 12 July 2019

Beoordeling van Renze Bouthoorn

we werden vriendelijk ontvangen en goede uitleg hoe de boot werkt en een fijne proefvaart geen fijne bovendek ruimte voor mede pasagiers
READ MORE
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij zijn blij dat uw vakantie goed is verlopen en kijken ernaar uit u weer aan boord te zien, misschien in een ander vaargebied! Het Le Boat team.
Hindeloopen - Hindeloopen
Cirrus B
 • 1