Probeer in 2022 een nieuw perspectief

Probeer in 2022 een nieuw perspectief

en reserveer vroeg, zodat u niets mist!

Of u nu een doorgewinterde vaarder bent of nog nooit op een vaarvakantie bent geweest, we kunnen u iets anders aanbieden voor uw 2022-vakantie. Laat ons u helpen om nu te beginnen met plannen – het is lonend om vroeg te zijn!

Bent u al eerder op een vaarvakantie geweest?

Geen twee vaarvakanties zijn hetzelfde. We zijn actief in 9 verschillende landen en 17 verschillende vaargebieden. Elk biedt iets anders aan in de manier van lokale cultuur, landschap, kookkunst en dingen om te doen. Dus als u denkt dat u alles hebt meegemaakt – moet u in 2022 ergens anders varen en de waterwegen vanuit een fris perspectief ervaren.

 

WAAR NAARTOE

Bent u nog nooit op een vaarvakantie geweest?

Uw interesse moet zijn gewekt – anders zoudt u hier niet zijn. Dus we laten u zien waarom het varen langs onze prachtige waterwegen uw volgende vakantie moet zijn om te onthouden. Als u moe bent van de gebruikelijke vakantiewoningen of beach resorts jaar na jaar – dan moet u in 2022 een nieuw perspectief proberen. Probeer het eens met Le Boat.

 

WAAR ONZE VAKANTIES ALLEMAAL OVER GAAN

    

       

2022 - EEN SPANNEND JAAR LIGT VOOR ONS!

Ons nieuw magazine

Ons vaarmagazine

  • Artikels en interviews die illustreren hoe onze vaarvakanties en onze boten zijn.
  • Aanbevelingen, goede tips en persoonlijk inzicht van ons deskundig verkoopteam.
  • Een overzicht van onze bestemmingen en hulp bij het kiezen van uw ideale regio.
  • Handige links naar relevante webpagina's voor meer informatie, inspiratie en video's.

DOWNLOAD ONS VAARMAGAZINE 'EEN NIEUW PERSPECTIEF'

 

    

       

REDENEN OM 2022 NU TE RESERVEREN!

Le Boat
  • Bespaar tot 40% met onze aanbiedingen vóór 31/05/2022 reserveert. Aanbiedingen >
  • Gaat varen met vertrouwen met gegarandeerde contante terugbetalingen en gratis wijzigingen - voor ALLE reserveringen gemaakt vóór 01/10/2022. Ons Ga varen met vertrouwen-beleid >
  • Mis de boot niet – het reisvertrouwen is terug en 2022 verkoopt sneller dan ooit tevoren. Als u nu reserveert, hebt u de keuze uit beschikbaarheid voor uw gewenste datum, boot en bestemming – reserveer ze terwijl u kunt! Boek nu >
  • U kunt de betalingen door het jaar spreiden via onze nieuwe online betaalportaal.

    

       

OM U TE HELPEN BIJ HET PLANNEN VAN UW 2022-VAARVAKANTIE...

Vrouw en laptop

Onze website

Onze website is vol informatie en inspiratie. Als u niet zeker weet waar u moet beginnen, probeer onze inspiratiepagina’s om een van onze regio’s te matchen met een specifieke interesse of uw groepsgrootte. Of u kunt er meteen voor gaan en plesier hebben met het verkennen van wat elk van onze bestemmingen te bieden heeft.

Vind inspiratie >

Bekijk onze bestemmingen >

Entdecken Sie Ihre Fahrgebiet

Onze regiogidsen

We hebben een korte gids geschreven voor elk van onze vaargebieden. Dus als één of twee opvallen, download de relevante gids. Het zal u een voorproefje geven van wat u kunt verwachten met een overzicht van elke waterkantstop en bezienswaardigheid.

Download een regiogids >

Ons team van experts

Ons team van experts

We zijn gepassioneerd over vaarvakanties en we houden van niets anders dan daarover te praten. Dus als u persoonlijk advies en aanbevelingen nodig hebt – bel ons of stuur ons een e-mail.

Contacteer ons >