Werk samen met ons

Wij zijn de nummer 1 aanbieder van vaarvakanties op de prachtige rivieren, meren en kanalen van Europa en Canada.

Marktleider 

De grootste en de beste keuze

Le Boat is de nummer 1 aanbieder van vaarvakanties op de Europese en Canadese waterwegen. Wij hebben 's werelds grootste vloot boten voor bootverhuur waarbij geen vaarbewijs vereist is, en de grootste keuze vaarbestemmingen!

Waarom Le Boat? | Le Boat | NL

Waarom u moet samenwerken met Le Boat

 

Le Boat is de marktleider in kanaalbootvakanties waarbij u zelf vaart, met meer dan 50 jaar ervaring in de branche. Le Boat bezit en gebruikt een van de grootste en meest stijlvolle selecties van kanaalboten waarbij u zelf vaart in Europa en Canada. 

 

Met een vloot van meer dan 900 boten kunnen reizigers gemakkelijk een boot kiezen die het beste past bij hun budget, reisstijl en groepsgrootte (slaapplaatsen van 2 tot 12 personen). Alle boten beschikken over volledig uitgeruste keukens, comfortabel meubilair, douches en badkamers. Er worden instructies en een oriëntatie gegeven en er is geen eerdere vaarervaring of vaarbewijs nodig om een boot te huren. Wij werken met een netwerk van vertrekhavens op negen bestemmingen, wat betekent dat Le Boat's kanaalbootvakanties waarbij u zelf vaart kunnen zijn wat uw klanten willen – van een volwaardig, uniek avontuur vol actie tot een langzame, ontspannende kans om tot rust te komen en de waterwegen op hun gemak te verkennen. Als uw klanten met een auto kunnen rijden, dan zullen zij zich op hun gemak voelen in een van de cruisers van Le Boat. 

 

We weten dat ons voortdurende succes afhangt van het leveren van de beste service, boten en bestemmingen, en dat doen we ook, dus uw klanten zijn in goede handen bij Le Boat!

 

 

CONTACTEER ONS TEAM

Neem direct contact op met ons team voor meer informatie:

+31294799007

Vaar deze zomer met het hele gezin

Cruises voor 2024 nu te koop 
klanten besparen tot 25%

Klanten besparen meer met onze vroegboekkortingen. 

Wanneer ze boeken voor 1 oktober 2023 

 

VROEGBOEKKORTINGEN VAN 2024  

Vroegboekkorting 2024 vaarvakanties

Beste Prijsgarantie van 2024 

Door hun vakantie van 2024 vroeg te boeken, genieten klanten 

ook van onze Laagste Prijsgarantie

Te boeken voor 1 oktober 2023 

 

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Ons vaarmagazine

Ons vaarmagazine

Als u nieuw bent bij Le Boat en varen - is dit een goede plek om te beginnen...

 

DOWNLOAD ONS VAARMAGAZINE

Soorten samenwerkingen

Agent link

Met dit systeem kunnen onze partners een link naar uw website of marketingactiviteit toevoegen aan een aangepaste versie van de website van Le Boat, die uw eigen telefoonnummer, openingstijden, voorwaarden en logo kan gebruiken. Met dit systeem ontvangt u ofwel boekingsaanvragen van klanten die u vervolgens bij ons boekt en bevestigt, of u kunt commissie ontvangen voor boekingen die uw klanten rechtstreeks bij Le Boat maken. Deze functionaliteit is bedoeld voor klanten en niet voor uw personeel.

Directe API

Voor grotere partners die voldoen aan de nodige eisen, zijn we in staat om speciale API-integraties te ontwikkelen direct in ons boekingssysteem. Met de API-verbinding kunt u de beschikbaarheid controleren, offertes maken en vakanties boeken via een XML-script. Hiermee kunt u Le Boat-vakanties integreren in uw eigen website, waarbij alle boekingen door u worden beheerd.

 

 

Boek op aanvraag

Als uw bedrijf niet geschikt is voor een agent link of directe API, zijn we ook in staat om boekingsaanvragen voor partners te accepteren op een ad-hoc basis. Neem contact op met een van onze verkoopmedewerkers voor meer informatie.

 

Een account aanvragen

Heeft u een klant die meer informatie wil over Le Boat? Vraag een account aan via onderstaande link om te beginnen met het instellen van uw Le Boat Agent ID. Een lid van het Le Boat Team neemt dan binnen 24 tot 48 uur contact met u op met uw accountgegevens.

 

 

Een account aanvragen

 

Partner activa

In overeenstemming met onze website gebruiksvoorwaarden, biedt Le Boat bestaande partners die schriftelijke toestemming hebben verkregen van Le Boat, of de betreffende content eigenaar, een herroepbare, niet-exclusieve licentie om de inhoud van deze pagina te gebruiken. Alle handelsmerken, auteursrechten of andere intellectuele eigendomsrechten blijven eigendom van Le Boat of de eigenaar. Hieronder hebt u toegang tot exclusief marketingmateriaal voor partners om onze vakanties beter te begrijpen en te verkopen. Bekijk hier onze Eerste Keer Varen-video.

Agent webinar

Want to know more about Le Boat and our fantastic service offering? Watch our pre-recorded agent training webinar lead by our Head of Sales Operations, Pierre Walters, that will tell you everything you need to know.

 

WATCH WEBINAR NOW

Ontdek Chagny

Voorgestelde routes

Geniet van onze gedetailleerde, kant-en-klare gidsen die zijn samengesteld door deskundigen op het gebied van vaarvakanties, met als doel het plannen van een vakantie een stuk eenvoudiger te maken. Onderverdelingen van elke dag per uur geven de klant een idee van wat er te zien en te doen is, met alle belangrijke hoogtepunten van de bestemming, inclusief aanbevelingen voor restaurants, suggesties voor gezinnen met jongere kinderen, plus een paar insidertips!

 

Bekijk alle routes

Peterborough bootlift - Trent-Severn, Canada

Activabibliotheek

Toegang tot onze Bynder partner activa-collectie voor nuttige beelden en video's van onze bestemmingen, boten, lettertypes, merkrichtlijnen en meer.

PLUS download activa voor onze spannende NIEUWE bestemming voor 2024: de Trent-Severn Waterway in Ontario.

 

Ga naar de activabibliotheek

Dit zeggen onze klanten...

J. van Lijsebeth

"De service was uitstekend, geen opmerkingen. Alle personeel in de basis was zeer behulpzaam."

5 sterrren

F. Verbinnen

"Zeker en vast, dit is reeds onze 3e keer dat we een boot huurden bij Le Boat. De service is altijd top."

5 sterrren

Feefo Trusted Service Award