Vaarvakanties in Nederland

35 recensies

Het Nederlandse landschap met grachten, windmolens en prachtige steden ligt te wachten om per boot verkend te worden.

Varen is een manier van leven in Nederland, dus stap aan boord voor een bootvakantie Nederland en ontdek de beste manier om dit mooie land te zien. Maak een praatje met de Nederlanders tijdens uw vaarvakantie Nederland, bewonder de traditionele windmolens op de oevers, pak de fiets voor een tochtje in het binnenland of leg aan in één van de hippe, nieuwe havens met een ruim aanbod aan moderne faciliteiten. Laat u verleiden door een unieke rondvaart over het Amsterdamse kanalen of geniet in de lente van een vaarvakantie Nederland zonder vaarbewijs tussen de velden met felgekleurde tulpen, pittoreske dorpjes en kosmopolitische steden.

Varen in Nederland kan vanaf de vertrekhavens in Vinkeveen of in Hindeloopen. Onze bootverhuur Nederland is toegankelijk voor iedereen.

Om prijzen van uw boothuur Nederland te zien en te boeken verken de onderstaande regio's.

Nederland, perfect voor…

  • Dagje Amsterdam
  • Vissen, fietsen & watersport
  • Festivals & evenementen
  • Ontspannen sfeer op terrasjes
  • Keukenhof
  • Veel mogelijkheden voor stedentrips

Regio's in Nederland

 

Review vaarvakantie in Nederland

"Het basispersoneel was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. Ze nam alle tijd om te begrijpen wat we hoopten te zien en te doen tijdens onze korte vakantie in Nederland. Ze gidste ons door de alternatieve waterwegen. Ze legde de verschillende opties duidelijk uit en hielp ons om de juiste beslissing te nemen voor onze vakantie. Nederland was geweldig voor een korte vakantie! We gingen naar Muiden, Weesp, Maarssen en Utrecht. Het was zo schilderachtig en best relaxed. Prachtige landschappen en het aanmeren naast de molen in Weesp voelde als een feestje!"

R. Lee Tussing, Horizon 2-S