Group Adventures

Vakanties voor groepen

De mooiste bestemmingen voor vriendengroepen:

Deel een boot met vrienden, ontdek nieuwe bezienswaardigheden en ga er actief op uit. Ontzettend leuk om te doen en nog betaalbaar ook. Doe het lekker rustig aan en geniet van elke dag zoals hij komt: u zult verbaasd zijn over hoeveel er te zien en doen is op het water én aan wal. Kies voor een boot met en-suite badkamers en grote zonnedekken, zoals de Salsa, Classique of Crusader. Als u een hut over heeft, kunt u deze mooi gebruiken voor het opbergen van de bagage en de souvenirs die u onderweg koopt.

Venetië, Italië

Venetië

Meer dan genoeg te zien en doen, voortreffelijke restaurants en een indrukwekkend uitzicht. Van deze vaarvakantie krijgt u weer volop energie! Het panoramische uitzicht vanaf het zonnedek over het St. Marksplein is gewoonweg betoverend. Geniet ook van de Adriatische kust, de beroemde zandstranden en kleine vissersdorpjes.

Meer informatie over Italië

Canal du Midi, Frankrijk

Canal du Midi

Restaurants aan de waterkant, de Languedoc wijngaarden en de Middeleeuwse dorpen en markten: deze reis over het mooie Canal du Midi wordt een vakantie die u nooit meer vergeet.

Meer informatie over het Canal du Midi

Bretagne, Frankrijk

Bretagne, Frankrijk

Door de Keltische charme en sprookjesachtige kastelen is deze streek voor alle leeftijden een aantrekkelijke bestemming, vooral wanneer u hierbij ook nog een bezoek aan een oude marinehaven en de fantastische visrestaurants bij optelt.

Meer informatie over Bretagne

Mecklenburg & Brandenburg, Duitsland

Mecklenburg & Bradenburg, Duitsland

De combinatie van de bruisende grote stad Berlijn en de majestueuze wijde meren van Mecklenburg maakt Duitsland een perfecte mix van 'stad en platteland'. Het voldoet aan een verscheidenheid aan vakantie-voorkeuren. Verken musea, winkels en het nachtleven van wereldklasse in Berlijn, voordat u zich naar de meren begeeft voor een vaaravontuur op het open water.

Meer informatie over Mecklenburg en Brandenburg

Rideau Canal, Canada

 Wijn drinken in Canada

Een mix van wilde natuur en grote stadscultuur maakt Canada de perfecte regio voor iedereen. Profiteer van alles wat de natuur te bieden heeft en ga volledig op in de wildernis voordat u zich mengt in het gedruis van de charmante steden en gemoedelijke sfeer van de kleine dorpen langs het kanaal.

Meer informatie over het Rideau Canal

Zoekt u meer vakantie inspiratie?

Neem een kijkje op onze Bootvakantie - inspiratie voor o.a. een korte vakantie en ontdek wat u nog meer kunt beleven tijdens een Le Boat vakantie!