Watersports gallery 1

Watersport

Vaarvakantie voor waterratten

Het Meer van Müritz in Duitsland is veruit favoriet bij watersportliefhebbers. Dit netwerk van meer dan 1.000 meren biedt volop mogelijkheden voor het huren van rubberbootjes, surfplanken, kano's en kajaks. Gooi het anker uit in dit kristalheldere water en neem een duik. Andere populaire watersportbestemmingen zijn Douelle aan de rivier de Lot, vooral interessant voor kanoën en kajakken, Sneek en de Vinkeveense Plassen in Nederland, waar een geweldig watersportcentrum te vinden is. Bij een aantal stops kunt u een bootje huren, net als op veel van de andere vaarbestemmingen.

Rideau Canal, Canada

 Jetski in Canada

Uitgestrekte meren en kristalhelder water maken van Canada het perfecte speelterrein voor watersportliefhebbers. Of het nu gaat om jetskiën of om rustig peddelen in een traditionele Canadese kano, ga naar de Big Rideau Lakes in Canada waar u voor elk wat wils vindt.

Meer informatie over het Rideau Canal

Mecklenburg, Brandenburg en Berlijn, Duitsland

Watersport in Duitsland

In het hart van het prachtige nationale park van Müritz ligt het schilderachtige Müritzmeer. Met haar netwerk van meer dan 1000 meren is het dé perfecte bestemming voor watersportliefhebbers. Huur een klein bootje, surfplank, kano of kajak voor een dag plezier op het water. Of meer uw boot aan voor een verfrissende duik.

Meer informatie over Mecklenburg, Brandenburg en Berlijn

De Lot, Frankrijk

Water in de Lot

De rivier de Lot is de perfecte plek om kano's te huren en de oevers te verkennen. U kunt de kano’s op veel locaties huren per uur. Sommige verhuurders kunnen u boven aan de rivier afzetten zodat u ontspannen stroomafwaarts kunt peddelen. In de buurt van Cahors kunnen zowel ervaren als onervarenwaterskiërs terecht voor wat actie op het water. Voor kinderen zijn er ritjes op een opblaasband. Veiligheid staat voorop, dus er zijn voor iedereen zwemvesten beschikbaar.

Meer informatie over de Lot

Midden-Nederland, Amsterdam en Friesland, Frankrijk

Watersport in Nederlands

In het noorden van Nederland ligt Friesland, één van Europa's grootste merengebieden. Vaar vanaf onze basis in Woudsend richting de kust naar Stavoren, de oudste stad van Friesland. Breng hier een heerlijke dag aan zee door en ontdek het ruime aanbod aan watersportactiviteiten. Meer naar het noorden kunt u in Workum, op de oevers van het IJsselmeer, ook kitesurfen. Vergeet niet om aan te leggen in Sneek. Tijdens de Sneekweek in augustus maakt deze plaats de reputatie van 'vaarhoofdstad' zeker waar.

Meer informatie over Midden-Nederland, Amsterdam en Friesland

Zoekt u meer vakantie inspiratie?

Neem een kijkje op onze Bootvakantie - inspiratie voor o.a. een korte vakantie en ontdek wat u nog meer kunt beleven tijdens een Le Boat vakantie!