Corvette B

Corvette B is een variatie op de Corvette A. Net zo ruim en modern als de Corvette, maar met de optie voor een stapelbed in de achterste hut.

Stap aan boord en neem een kijkje met onze virtuele tour

Virtual Tour & afbeeldingen geven u een voorproefje van onze boten, de inventaris en de inrichting kunnen variëren. Voor details, bekijk onze volledige boot eigenschappen.

Plattegrond van de Corvette B

Plattegrond van de Corvette B

Maximale capaciteit

4

Hutten

2

Badkamers

2
 • Boot grootte: 9.8m x 3.70 m
 • 1 voorwaartse hut met tweepersoonsbed en en-suite badkamer
 • 1 achterwaartse hut met tweepersoonsbed en aparte badkamer

Corvette B Belangrijkste eigenschappen

Interieur en salon Corvette B
 • De centrale salon heeft een eettafel en eetstoelen, een radio/CD speler en een stuurpositie.
Hutten & badkamers Corvette B
 • De hut aan de achterkant van de boot heeft een stapelbed welke om te bouwen is naar een tweepersoonsbed.
 • Er is ook een en-suite badkamer met douche en toilet.
 • De hut aan de voorkant van de boot heeft een tweepersoonsbed en en-suite badkamer met douche en toilet.
Zonnedek Corvette B
 • Het bovendek is groot genoeg voor een eettafel en stoelen om te dineren in de buitenlucht. Een parasol biedt bescherming tegen de zon. Het zicht vanaf de tweede stuurpositie is fantastisch.
 • De toegang tot de salon zorgt voor een vloeiende doorstroming in het ontwerp. Er is een kluis aan boord voor uw veiligheid en comfort.
 • Het elektrisch systeem aan boord werkt op 12 Volt. Er is ook 220 Volt walstroom.
 • De Corvette is uitgerust met een efficiente en betrouwbare dieselmotor.

Corvette B Specifics

Koelkast
55 - 130 L
Vriesvak
Magnetron
Oven/Grill
Gasfornuis
MP3/USB-aansluiting
Internettoegang
Flatscreen TV
DVD-speler
Radio/CD-speler
Binnenstuurstand
Buitenstuurstand
Boegschroef (drijft voorste deel zijdelings)
Verwarming
Ventilatoren
Luchtkoeling in hutten
Airconditioning
Sigarettenaansteker (12V)
12/220V-omvormer
220V tijdens het varen (110V in Canada)
Landstroomaansluiting (220V)
Dineren in de buitenlucht
Sfeervolle verlichting
Bimini
Douche op het dek
Koelkast op zonnedek
Grillplaat
Draagbare koelbox
Schuifdak
Zonnedek
Watertank
600 L
Diepgang
0.90 m
Max. stahoogte
2.07 m
Lengte
11.35 m
Brandstoftank
220 L
Motortype
Diesel
Breedte
3.81 m
Vaarhoogte
2.80 m
Toilettype
Manual
Veiligheidsuitrusting

Handige tips

 • De huur van de boot en uitrusting.
 • Volledig uitgeruste kombuis (keuken) met al het keukengerei dat u mag verwachten.
 • Handdoeken en theedoeken voor alle passagiers.
 • Demonstratie van de boot.
 • Technische ondersteuning.
 • Vaarinformatie aan boord.
 • Toeslagen voor de sluizen (behalve in Ierland en Nederland).
 • Toeslagen voor varen en aanmeren in Canada, Schotland en Italië (Casale Heen en Terug).
 • Alle optionele extra's.
 • Brandstofkosten, bootverzekering en borgsom.
 • Transport van en naar de basis.
 • Aanmeerkosten.
 • Reis- en annuleringsverzekering.

Onze Feefo beoordelingen

Feefo is een onafhankelijke en onpartijdige service die beoordelingen direct opvraagt bij degenen die met Le  Boat op vakantie zijn geweest. Hieronder kunt u lezen wat zij vonden van hun ervaring met Le Boat. U kunt erop vertrouwen dat deze beoordelingen niet gefilterd, gecontroleerd of gecensureerd zijn.

Toegevoegd op 27 juli 2019

Beoordeling van Inge Stouffs

Nice people, very helpful. They made sure we could catch the bus of 9:30. We had a great time on the boat. It was better than we expected. We should have taken a little boat with us to be able to go where the big boat could not. The reason why I did not rated excellent is because the top bed in the children's room was very small and the window protruded. That caused endless discussions between our children about who was sleeping where. The youngest even prefered to sleep on the bench (with cushions) in the 'dining room' when it was his turn to sleep in the top bunk. Although for the rest the model pleased us very much (Corvette B)! Luckily we had great weather, because in the rain you could not see very well where you were going (the windscreen wiper was small and not very efficiënt). It was lovely to sit on the top deck and let the landscape go by!
READ MORE
Thank you very much for your feedback and we hope you will cruise with us again soon! The Le Boat team.
Toegevoegd op 6 augustus 2017

Een klant zei

We werden hartelijk ontvangen, kregen uitgebreide uitleg. Super! Voor de eerste keer gekozen voor een vaarvakantie. Het was zalig. Het varen, de rust, de natuur, de aanleghaventjes, de streek, de sluizen. We hadden geluk dat we zonnige dagen hadden. De Corvette B, is wel een oude boot, met een minimum aan comfort. Alles is piepklein, de boot is vermeld voor 4 personen, wij waren gelukkig maar met 3. Het toilet stonk verschrikkelijk na enkele km's varen, we hebben "leboat" gebeld, die het probleem hebben proberen op te lossen, alles werd leeggezogen, en proper gemaakt. (na een klein uurtje waren ze er al) Maar het mocht niet baten, zolang we het toilet niet gebruikten hadden we gelukkig geen stank meer, maar we konden er geen gebruik van maken. We hadden gelukkig nog een tweede toilet. We hebben 1 nacht regen gehad, en het regende binnen langs 2 ramen. (het bed en hoofdkussen van de zoon waren serieus nat). Op zich was het wel een leuke boot, met een ruim bovendek, waar we veel van genoten hebben, en gemakkelijk te sturen. Misschien nog 1 tip: pas op als je handdoeken laat hangen op de boot. Wij zijn 2 prachtige strandlakens gestolen, terwijl we gewoon binnen in de boot zaten! Dus nog een vaarvakantie? Heel graag, maar dan met een exemplaar dat droog blijft.
READ MORE
Toegevoegd op 25 mei 2019

Een klant zei

Organisatie van de vakantie was prima met goede ontvangst in Migennes en goede aankomst service en faciliteiten in Tannay. De boot was schoon en compleet en alle apparatuur werkte goed. Wel was te zien dat de boot een beetje moe was en zeker de buitenkant (huid en stootranden) kunnen wel wat onderhoud gebruiken. Boot was goed voor 2 koppels en interieur goed. Enige punt van aandacht is kwaliteit matrassen. Het onderhoud , zeker van de buitenkant, kan beter. Boot was wel prima schoon en alle technische apparatuur werkte.
READ MORE
Hartelijk dank voor uw feedback en graag tot ziens aan boord! Het Le Boat team
Toegevoegd op 28 september 2019

Beoordeling van Justus Leerling

De check in op zaterdag 28 september duurde eindeloos lang. We waren er om 15.00 uur precies en we konden ter nauwernood de eerste sluis voor sluitingstijd om 19.00 uur in Narbonne nog halen. Het was dat de technische man Dave de oplossing vond door de technische briefing tijdens het varen naar de sluis te doen, anders hadden we een extra nacht aan de kade in Narbonne moeten doorbrengen. Bovendien bleek onze boot op een holletje en slecht schoongemaakt.Dave was flexibel en meedenkend en dat kon van de rest van het personeel niet gezegd worden. Ik geef twee sterren vanwege de route en omgeving, niet omwille van service of kwaliteit van het geleverde. De twee gehuurde fietsen waren vouwfietsen, die niet geschikt zijn voor fietstochtjes van meer dan een half uurtje. Bij het inleveren had ik 32 motoruren gedraaid. Dat is ruimschoots minder dan de 55 waarvoor ik vooraf betaald had. Maar bij het inleveren bleek ik ineens maar recht te hebben op 42 uren. Dat maakte voor mij niet uit, maar je zult maar uitgaan van de informatie je bij boeking in Nederland krijgt (55 dus). Dan heb je ook daar weer ruzie over.
READ MORE
Hartelijk dank voor uw feedback, vervelend dat u vertraging heeft opgelopen maar fijn dat de instructeur met u mee dacht. Mocht u nog steeds ontvreden zijn dan kunt u contact opnemen met onze Customer Service. Ons email is: [email protected] Wij hopen u graag weer aan boord te mogen verwelkomen. Het Le Boat team
Toegevoegd op 11 juli 2018

Een klant zei

Overall, the vacation was great, at least the navigation part. The boat itself was rather old, and did not give enough comfort, certainly not when looking at the price paid. The beds were very uncomfortable, and the boat had a number of technical issues. The boat was too worn out and uncomfortable to be put in the market for this kind of rental fee (3400 euro for 10 nights)
READ MORE
We thank you very much for your comments.The Corvette is still a popular boat in our Budget range and we regret that the boat did not match your expectations (comfort). We have transmitted your remarks to our Customer Service for information & action.
 • 1