Le Boat boten

Onze boten

Uw boot is zoals uw huis maar dan op het water....

Onze bootclassificatie

Uiteraard zijn uitstekende klantenservice, netheid en ondersteuning bij alle boten inbegrepen!


Premium

Premium

Dit zijn de nieuwste modellen in onze vloot. Deze boten zijn uitgerust met de laatste technieken en bieden een scala aan moderne en zorgvuldig uitgezochte eigenschappen en toebehoren.

Comfort plus en Comfort

Comfort Plus  Comfort

Goede kwaliteit, stijlvol en goed uitgeruste boten van verschillende leeftijden, designs en stijlen. Kijk bij de individuele overzichten om te zien over welke faciliteiten elk model beschikt.

Standard

Standard

Onze Standard boten werden voorheen als 1 en 2 sterrenboten aangemerkt. Deze wat oudere boten zijn onze meest populaire en geliefde boten.

44 bootmodellen voor geweldige vaarvakanties

Druk op de oranje knop 'Verfijnen' om uw zoekopdracht te verfijnen op basis van prijs, duur, grootte, vaarregio en meer. U kunt ook de zoekresultaten sorteren naar prijs of populariteit met de knop 'Sorteren op':


Le Boat Premium boten

De Premium vloot bestaat alleen uit onze state-of-the-art Horizon vloot en de Vision vloot. Klik hieronder en leer meer over waarom deze boten de rivierbootervaring opnieuw definiëren.

De Horizon vloot

Horizon 4

De Horizon vloot is exclusief ontworpen en gebouwd voor Le Boat. Wij hebben aandachtig geluisterd naar onze klanten en zijn de uitdaging aangegaan om een reeks boten te ontwerpen die aan alle eisen voldoet op het gebied van ruimte, besturingsgemak, toegankelijkheid en uitrusting.

De Vision vloot

Vision

Onze Vision vloot blijft de blikvanger op Europese waterwegen dankzij het elegante ontwerp, het uitzonderlijk grote zonnedek en de kwalitatieve voorzieningen aan boord.