Korte Handleiding Privacybeleid

ONZE TOEZEGGING AAN U

Le Boat maakt onderdeel uit van het Travelopia concern (www.travelopia.com). Wij van Le Boat begrijpen de zorgen over de manier waarop gegevens door ondernemingen worden opgeslagen, verstuurd en gebruikt. Wij zetten ons in voor het naleven van alle wetgeving inzake gegevensbescherming en hopen dat u vertrouwen heeft in de maatregelen die wij nemen om uw recht op gegevensbescherming te waarborgen. Deze korte handleiding geeft een beknopte samenvatting van ons gebruik van gegevens maar u kunt te allen tijde nadere informatie vinden in de uitgebreide versie van ons privacybeleid

 

 

WELKE GEGEVENS ZOUDEN WIJ OVER U KUNNEN VERZAMELEN?

De informatie die wij verzamelen hangt af van de manier waarop u contact met ons heeft. Wanneer u bijvoorbeeld een boeking bij ons doet, is het waarschijnlijk dat wij meer informatie vragen dan wanneer u uitsluitend een brochure aanvraagt. Afhankelijk van de omstandigheden, zou het nodig kunnen zijn dat wij de volgende data over u verzamelen: persoonlijke gegevens zoals naam, adres, e-mailadres, geboortedatum, telefoonnummer, betalingsgegevens, gegevens van de identificatiedocumenten, gezondheidsgegevens en reisvoorkeuren. Gelieve voor meer details de uitgebreide versie van ons privacybeleid te raadplegen. Indien we wettelijk dan wel op grond van een met u gesloten overeenkomst persoonsgegevens moeten verzamelen en u nalaat die gegevens te verstrekken wanneer u daartoe wordt verzocht, kan het gebeuren dat wij niet in staat zijn de boeking voor u te verzorgen.

 

 

WANNEER DELEN WIJ UW PERSOONSGEGEVENS?

Teneinde de boeking die u ons heeft verzocht voor u te verzorgen (zoals vakanties, vluchten of toegangsbewijzen voor een sportevenement), kan het zijn dat wij genoodzaakt zijn uw persoonsgegevens te delen met derden zoals luchtvaartmaatschappijen, reisorganisaties, vervoersbedrijven, aanbieders van excursies, luchthavenautoriteiten, verzekeringsmaatschappijen, autoverhuurbedrijven, grondafhandelingsbedrijven, cruisemaatschappijen, luchtvaartmaatschappijen, hotels, luchthavens en andere leveranciers waarmee wij samenwerken in het kader van uw opdracht. Wij verstrekken uw gegevens niet aan andere partijen voor marketingdoeleinden tenzij u hiermee instemt.

 

 

WAT IS ONZE MARKETINGPRAKTIJK?

Wij willen u graag op de hoogte houden van onze meest recente aanbiedingen, samenwerkingsverbanden, uitverkoop, acties, prijsvragen van Le Boat of van andere Travelopia-ondernemingen die soortgelijke producten aanbieden. Wij doen dit echter alleen indien u zich bij ons heeft aangemeld voor het ontvangen van dergelijke marketingberichten of een boeking bij ons gedaan heeft en u ons niet heeft laten weten dat u dergelijke berichtgeving niet op prijs stelt. U kunt zich te allen tijde afmelden voor het ontvangen van reclame door op de koppeling 'afmelden' te klikken die u in al onze e-mails aantreft of door contact met ons op te nemen.

 

 

WELKE RECHTEN HEEFT U TEN AANZIEN VAN UW PERSOONSGEGEVENS?

U heeft een scala aan wettelijke rechten waar het uw gegevens betreft. U kunt hierover meer vinden in de de uitgebreide versie van ons privacybeleid.

 

 

HOE KUNT U CONTACT MET ONS OPNEMEN OVER DE BESCHERMING VAN UW GEGEVENS?

Wij hebben een Functionaris voor Gegevensbescherming/Gegevensbeschermingsbeheerder (Data Protection Officer, DPO) aangesteld die kan helpen bij vragen die u heeft in verband met ons gebruik van gegevens. Indien u vragen heeft, gelieve contact op te nemen met de DPO/Gegevensbeschermingsbeheerder via onderstaand adres. [email protected], Le Boat, Le Grand Bassin, BP  1201, 11492 Castelnaudary, Frankrijk. 

 

Deze versie van de privacyverklaring werd voor het laatst bijgewerkt op 10 mei 2018.