Themse

Aanbiedingen van onze partners in Engeland

Geweldige attracties en aanbiedingen van onze vrienden op de Theems

Wij hier bij Le Boat hebben samengewerkt met een aantal fantastische lokale bedrijven langs de Theems om u te helpen met het plannen van uw vakantie en om u exclusieve aanbiedingen te brengen! Hoe kunt u deze geweldige aanbiedingen inwisselen? Het is eenvoudig, breng gewoon een kopie van uw boekingsbevestiging mee naar de attractie en claim uw korting!

Le Boat - Preferred Partner - Fallow and Fields

Fallow and Fields

 

Speciale aanbieding - 10% korting op enig gekochte luxehamper in de winkel

Hier bij Nummer 9 Threadneedle House, Fallow and Fields was er altijd een bewustzijn en ethiek om alleen ethisch ingekochte lokale ingrediënten en producten te leveren in onze dorpshub / Delicatessenwinkel.

Wij bieden een breed scala van lokale producten en werken samen met een aantal grote leveranciers die kaas, wijn, gedistilleerde dranken, bieren, charcuterie, jam, likeuren en nog veel meer aanbieden! Allemaal beschikbaar om in ons breed scala van luxe wilgenmanden te zetten. We hebben ook de belangrijkste producten zoals vers gebakken brood, eieren en melk in voorraad.

 

We organiseren pop up dinerervaringen, maar ook kaas-en-wijnproeverij-avonden in de winkel, dus ga naar onze website om te zien wat er gaat gebeuren, of ga naar onze social media om op de hoogte te blijven van de evenementen die we organiseren.

 

Gelegen tussen het Arboretum van de universiteiten van Oxford en Nuneham Estates Global Retreat met een door Capability Brown ontworpen terrein, zijn er een aantal geweldige wandelingen/plaatsen om naar toe te gaan.

Vind ons op de A4074 in Nuneham Courtenay OX449NX. Kom binnen en zeg hallo!

 

Bezoek de website van Fallow and Fields