Nos Partenaires Belges

Onze partners in België

Omdat we zoveel mogelijk mensen een zo goed mogelijke vakantie willen bieden, hebben we samenwerkingsverbanden gezocht om onze buitengewone vakanties bekend te maken en onze klanten steeds meer onvergetelijke ervaringen te bieden, tijdens en na hun vakantie. 

    

       

Historium Brugge

Ga op tijdreis in de meest bezochte attractie van Brugge! Op verschillende manieren beleeft u de bruisende stad in de Gouden Eeuw. Volg in de Historium Story het boeiende verhaal van Jan van Eycks leerjongen met film, decors en speciale effecten. Maak een indrukwekkende virtuele vlucht langs de middeleeuwse architectuur in de Historium Virtual Reality. Beklim de Historium Tower en geniet van een uniek 360° uitzicht over de hedendaagse stad en neem een selfie met het Belfort op de achtergrond! Uw niet te missen uitstap in Brugge!

 

Speciale aanbieding: 

  • 10% korting op Historium-tickets voor Le Boat-klanten, op vertoon van de cruise-bon

 

Historium Brugge

The Outsider Coast

Bij The Outsider Coast kan je op hun uitvalsbasis in Nieuwpoort kajaks, kano’s, SUP’s en kickbikes huren.

Ontdek het prachtige polderlandschap in Nieuwpoort vanop het kanaal Nieuwpoort-Plassendale al peddelend met een kajak of een SUP.

Ben je geen echte waterrat? Verken Nieuwpoort dan met de kickbike, een combinatie van fiets en step. Ideaal voor een leuke uitstap doorheen de polders in kleine groep.

Geniet na de activiteit van een lekker hapje en drankje op het terras van de bar ’t Kraaienest! Vlakbij is er ons speeldorp, Gipsy Village, waar de allerkleinsten (3-12j)zich kunnen uitleven.

 

Speciale aanbieding: 

Tarifs préférentiels négociés pour les clients Le Boat, sur présentation du justificatif de croisière

  • Verhuur kajaks, kano’s, SUP’s: €15 pp (1u) / €25 pp (2u)
  • Verhuur kickbikes: €25 pp (2u)
  • Gipsy Village: €8 pp (gratis ijsje inbegrepen)

 

The Outsider Coast