Vaarvakantie in het Mecklenburgse merengebied

Vaarvakanties in het Mecklenburgse merengebied

Huur een boot in het Mecklenburgse merengebied en ontdek zijn ontelbare meren weg van de dagelijkse drukte

 

Ontdek het Mecklenburgse merengebied per boot – zonder vaarbewijs!

De regio Mecklenburg en West-Pommeren heeft niet enkel een kustlijn van maar liefst 1700 km, maar ook het grootste aaneengesloten netwerk van waterwegen in Europa! Het netwerk loopt helemaal van Mecklenburg tot Hamburg - hoewel een deel van de waterweg enkel toegankelijk is voor houders van een vaarbewijs.

 

In de afgelopen 30 jaar zijn zeilboten en woonboten een populaire bezienswaardigheid geworden in het merengebied. Van de 2500 km aan waterwegen in wat de Duitsers het "Blauwe Paradijs" hebben genoemd, kan meer dan 600 km zonder vaarbewijs worden bevaren. Onze boten zijn speciaal ontworpen om gemakkelijk te worden bestuurd en beginners leren ze in een mum van tijd bedienen dankzij onze briefing voor vertrek op de vertrekbasis. Zodra deze basistraining is afgerond, bent u samen met uw bemanning klaar om het Mecklenburgse merengebied te gaan ontdekken.

 

Varen in het Mecklenburgse merengebied met alle comfort van thuis

De boten van Le Boat in het Mecklenburgse merengebied zijn in de loop der jaren gestaag uitgebreid en bieden veel comfort voor alle soorten groepen tot maximaal 12 passagiers.

 

Al onze boten hebben standaard een keuken, badkamer en toilet. De boten worden aangedreven door dieselmotoren en zijn uitgerust met watertanks, die onderweg gemakkelijk kunnen worden bijgevuld. De boten beschikken ook over voldoende ruimte om fietsen aan boord te stallen.

 

 

 

                                                                               

 

                                                                               

 

                                                                               

 

                                                                               

 

                                                                               

Onze basissen in Duitsland

Furstenburg

Wij hebben 2 bases in Brandenburg: Marina Wolfsbruch & Fürstenberg, die u de mogelijkheid bieden om in Brandenburg te varen. Vanuit Fürstenberg bent u slechts enkele uren verwijderd van het Müritzmeer. De basis van Marina Wolfsbruch, onze grootste basis, biedt talloze mogelijkheden voor cruises door dorpen en meren.

 

Download onze regionale gids

Onze regiogidsen

Onze regionale gids biedt een samenvatting van elke stad of dorp die we aanbevelen, evenals informatie over lokale voorzieningen, markten en aanbevolen restaurants. Maar ook de vaartijd tussen elke stop, informatie over sluizen, ligplaatsen en regionale voorzieningen.

 

Download onze regionale gids

Meer informatie nodig?

Ons team van experts

Meer hulp of advies nodig? Neem telefonisch of online contact op met ons vriendelijke team van woonbootexperts

  

NEEM CONTACT MET ONS OP