Over Chertsey

Onze basis in Chertsey is niet ver verwijderd van het centrum van Londen. De rivier wordt hier omgeven door bruisende steden en dorpen met een uitgebreider aanbod aan restaurants, supermarkten en pubs dan in de buurt van Benson. Het historische en grote koninkijke paleis in Hampton Court ligt op slechts 3 uur varen naar het oosten, en Kingston (en directe treinverbindingen naar het centrum van Londen) op 30 minuten varen daarna. Op 3 uur varen ten westen van onze basis in Chertsey arriveert u in Windsor en Eton waarna het landschap alleen maar mooier wordt.

Vanaf Chertsey is het:

 • 15 uur varen (22 sluizen) naar onze basis in Benson

Bij de basis:

Faciliteiten

 • Douches
 • Toiletten
 • Wasserij

Beschikbare Extra's bij de basis

Voorafgaand aan vertrek kunt u een aantal extra's boeken voor meer vakantieplezier. Deze extra's kunt u ook bij aankomst op de basis boeken maar dat is duurder. Zie 'Reisvoorbereiding' voor meer informatie over de extra's. Afhankelijk van beschikbaarheid.

 

Praktische Extra's

Vroege Check-in en Late Check-out

Eindreiniging

Autotransfer (zie 'Aankomstinformatie')

Eco-pakket

Neon LED lantaarn

Buitenkussens

Extra's voor meer plezier

Fietsverhuur

Feestmand voor speciale gelegenheden

Openingstijden

Alleen open voor aankomst/vertrek | Bij afwezigheid zal het onderstaande nummer worden doorgeschakeld naar een alternatief nummer.

Adres

Gate 5, Penton Hook Marina, Staines Rd
Chertsey
Surrey
England
KT16 8PY
Verenigd Koninkrijk

Telefoon

+44 (0)7795 413378

Reis naar Chertsey

Met de trein

Dichtstbijzijnde treinstation(s):

Staines: 4km

Met de auto

Bereidt u zich voor:

Het is uw eigen verantwoordelijkheid om bekend te raken met de lokale regels en u aan deze regels te houden. De meeste Europese landen hebben een verplichte lijst van artikelen die in uw auto moet hebben. Meer informatie en de genoemde lijst vindt u op de volgende webpagina: https://europa.eu/youreurope/citizens/travel/driving-abroad/index_nl.htm

 

Terwijl u op de M25 rijdt, dient u de afslag te nemen bij knooppunt 11 en de route richting de A320 Woking te nemen aan het einde van de vierbaansweg. Sla bij de rotonde rechtsaf, richting de A320 Chertsey-Staines. Als extra handleiding kunt u de bruine borden volgen naar Thorpe Park. Blijf de borden A320/Thorpe Park volgen. Dit zal u leiden door Chertsey en naar een vierbaansweg met Twynersh Pub aan uw linkerhand. Blijf op de vierbaansweg, over de M3. Dit brengt u naar een rotonde. Thorpe Park ligt nu aan uw linkerhand. Bij deze rotonde gaat u rechtdoor op Staines Road en neemt u de tweede ingang aan de rechterkant – Gate 5. Eenmaal door de poort gaat u 45m rechtdoor en dan neemt u de weg aan uw rechterhand. Volg deze weg tot u bij een groot gebouw met een gebogen dak komt en sla direct daarna linksaf. Loop door tot u het receptiegebouw van Le Boat ziet. 

Parkeren

Vooraf te reserveren parkeergelegenheid beschikbaar op het terrein

Autoverhuur

 • Chertsey: Kendall Self Drive: Downside Industrial Estate, Guildford St, Chertsey KT16 9DS, UK 
 • Hampton: Kingfisher Car Rental: 8A Station Rd, Hampton TW12 2HY, UK 
 • Luchthaven van Gatwick  
 • Luchthaven van Heathrow 

Vliegvelden

Dichtstbijzijnde vliegveld (en):

 • London Heathrow: 17 km (M25)
 • Gatwick: 53 km (M25)

Voor taxivervoer van of naar de basis neem contact op:

 

Triple A Cars’ (+44 (0) 1189 504 030 | [email protected])

A & C Taxis (+44 (0) 1932 570 170)

 

Richtprijs (4 personen) van:

 • Vliegveld London Heathrow  (LHR) £51
 • Vliegveld London Gatwick  (LGW) £71
 • Station  Staines £44

Aankomst

Wanneer aankomen

U kunt op enig moment ná 14:00 aankomen - onze teams zullen u laten inchecken en u informeren zodra de vroege klanten zijn vertrokken. Als u een Early Check-in Service heeft geboekt, gelieve vanaf 11:00 aan te komen op de basis.

Late aankomsten

Als u ná 16:00 aankomt, wacht er een briefje op de deur van de receptie waarin staat waar uw boot is. De boot zal voor u open worden gelaten om die nacht aan boord te blijven. Het personeel van de basis zal u de volgende ochtend volledig informeren.

Bij uw aankomst

Ons personeel kijkt er naar uit om u te verwelkomen op de basis van hun vaarregio. Zij zullen er alles aan doen om uw vakantie zo soepel en fijn mogelijk te laten verlopen.

Wanneer u aankomt, zal ons basispersoneel:

 • Een voorschot afnemen op de verbruikskosten voor brandstof, gas en slijtage (lokale valuta). Aan het einde van uw vaarvakantie zult u een bedrag terugkrijgen indien u teveel betaald heeft of zult u het overige verschil nog moeten bijbetalen. 
 • De borgsom afnemen. De borgsom wordt alleen ingehouden indien de boot of inventaris beschadigd is. De borgsom (en daarmee het risico) kunnen worden teruggebracht door een Reductie Eigen Risico te kopen. Neem contact op met uw vakantieadviseur voor meer details.
 • U bekend maken met uw waterwegengids, kaarten en andere nuttige documentatie die helpen bij het plannen van uw route en waar u wilt stoppen.
 • U een briefing geven over uw boot, de uitrusting en het vaargebied (plaatsen om te bezoeken, etc.).
 • U een demonstratie van de boot op het water (proefvaart) geven met een van onze technici.

Uw terugkomst

Wij herinneren u eraan dat de boot op uw laatste vaardag om 09:00 uur moeten zijn teruggebracht (niemand meer aan boord). Indien u een Late Check-out geboekt heeft, dient u de boot voor 12:00 uur af te leveren.

Lokale informatie

Betaalmiddelen

Houd er rekening mee dat wij u vragen de verbruikskosten, borg en andere extra's in lokale valuta te betalen. Onze bases accepteren Visa en Mastercard maar géén American Express.

 

Restaurants

Leftbank Restaurant - Tel, +44 1784 220999

 

Winkels

Supermarkten, banken, postkantoren, restaurants en winkels kunnen allemaal vlakbij Chertsey worden gevonden.

 

Vissen

Vissen is toegestaan, maar het vissersseizoen is gesloten tussen 17 maart en 16 juni. Er is een visvergunning verplicht en deze is verkrijgbaar bij elk postkantoor. Wij raden u aan om de licentie te verkrijgen voordat u uw huis verlaat. Kijk op deze website:  https://www.gov.uk/fishing-licences. De prijs is ongeveer £6.50 voor een vergunning voor 8 dagen (voor kinderen onder de 12 is het gratis maar alsnog is de visvergunning vereist).

Oplaadpunten voor elektrische voertuigen

Naast het kantoor van de haven (één oplaadpunt).