Over Precenicco

Vanwege het Coronavirus gaat de basis later open dan gepland. Voor meer informatie kijk op onze pagina Varen met vertrouwen.

Precenicco ligt in de prachtige streek Friuli, ver verwijderd van de levendige drukte van Venetië. Een ideale plek als u een iets minder hectisch Italië wilt ervaren. Het pittoreske oude vissersplaatsje Grado bereikt u na 6 uur varen, de Romeinse ruïnes van Aquileia al na 5 uur, en het populaire strandresort dat direct aan het kanaal is gelegen is slechts 3 uur varen. Het is mogelijk om binnen een week heen en terug te varen naar Venetië, maar een enkele reis naar/van onze basis in Casale in een rustiger vaartempo is veel prettiger als u zowel Venetië als Friuli wilt verkennen.

Van Precenicco is het:

  • 14,5 uur (2 sluizen, 3 ophaalbruggen) varen naar onze basis in Casale

Bij de basis:

Faciliteiten

Douches

Toiletten

Beschikbare Extra's bij de basis

Voorafgaand aan vertrek kunt u een aantal extra's boeken voor meer vakantieplezier. Deze extra's kunt u ook bij aankomst op de basis boeken maar dat is duurder. Zie 'Reisvoorbereiding' voor meer informatie over de extra's. Afhankelijk van beschikbaarheid.

 

Praktische Extra's

Vroege Check-in en Late Check-out

Eindreiniging

Parkeren (zie 'Aankomstinformatie')

Autotransfer (zie 'Aankomstinformatie')

Eco-pakket

Neon LED lantaarn

Buitenkussens

Boodschappen

Extra's voor meer plezier

Fietsverhuur

Feestmand voor speciale gelegenheden

Gas barbecue

Stand-up Paddle Boards

Betaalmiddelen

Houd er rekening mee dat wij u vragen de verbruikskosten, borg en andere extra's in lokale valuta te betalen. Onze bases accepteren Visa en Mastercard maar géén American Express.

 

Hotels

Al Fiume Stella +39 0431 58 77 05  

Isola Augusta +39 0431 589537 

 

Restaurants

Al Fiume Stella +39 0431 58 77 05  

Isola Augusta +39 0431 589537 

Rivabella +39 0431 589535 

 

Winkels

Mini-market, bank met geldautomaat, apotheek, postkantoor, kunnen gevonden worden op het centrale plein van Precenicco, een paar honderd meter van de basis. Andere supermarkten zijn te vinden in Palazzolo dello Stella stad (1 km). Veel andere winkels met typische lokale producten zijn te vinden in de buurt van de basis of enkele kilometers vanaf Precenicco.

 

Verkeersbureau

Via Latisana, 42, 

33054 Lignano Sabbiadoro 

tel +39 0431 71821

Openingstijden

Maandag tot zaterdag: 8:30-12:30 en 14:00-18:00 / Zondag: gesloten

Adres

Houseboat Holidays
Piazza Roma 14
33050 Precenicco UD
Italië

Telefoon

0039 (0) 3428 450 962

Reis naar Precenicco

Voor taxivervoer van of naar de basis neem contact op: Aldo Sabatlao (+39 338 9134248 / [email protected])

Rino Taxi‛ (+39 338 2021541 / +39 334 9347255 / [email protected])

Richtprijs (4 personen) van:

Vliegveld Venice Marco Polo (VNS) 145€

Vliegveld Trieste Ronchi Dei Legionari (TRS) 90€

Vliegveld Treviso (TSE) 155€

Met de auto

Bereidt u zich voor: Het is uw eigen verantwoordelijkheid om bekend te raken met de lokale regels en u aan deze regels te houden. De meeste Europese landen hebben een verplichte lijst van artikelen die in uw auto moet hebben. Meer informatie en de genoemde lijst vindt u op de volgende webpagina: https://europa.eu/youreurope/citizens/travel/driving-abroad/index_nl.htm

 

Vanaf Oost Europese landen en Oost Oostenrijk: Tarvisium neem de A23 dan de A4 afslag “Latisana”. Vanaf Duitsland en Oostenrijk: Brennero neem de A22 dan A4 afslag “Latisana”.

Vanaf Zwitserland en Noord Frankrijk: Gottardo neem de A8 dan de A4 afslag “Latisana”. Vanaf Zuid Frankrijk en Spanje: Ventimiglia neem de A26 dan de A4 afslag “Latisana.

Met de trein

Dichtstbijzijnde treinstation(s)

Latisana-Lignano: 5 km  

Vliegvelden

Dichtstbijzijnde vliegveld (en)

Venice Marco Polo Airport: 87 km (A4) 

Trieste Ronchi dei Legionari: 50 km (A4) 

Treviso Airport: 90 km (A4)

Aankomst

Wanneer aankomen

U kunt op enig moment ná 14:00 aankomen - onze teams zullen u laten inchecken en u informeren zodra de vroege klanten zijn vertrokken. Als u een Early Check-in Service heeft geboekt, gelieve vanaf 11:00 aan te komen op de basis.

Late aankomsten

Als u ná 16:00 aankomt, wacht er een briefje op de deur van de receptie waarin staat waar uw boot is. De boot zal voor u open worden gelaten om die nacht aan boord te blijven. Het personeel van de basis zal u de volgende ochtend volledig informeren.

Bij uw aankomst

Ons personeel kijkt er naar uit om u te verwelkomen op de basis van hun vaarregio. Zij zullen er alles aan doen om uw vakantie zo soepel en fijn mogelijk te laten verlopen. "

Wanneer u aankomt, zal ons basispersoneel:

Een voorschot afnemen op de verbruikskosten voor brandstof, gas en slijtage (lokale valuta). Aan het einde van uw vaarvakantie zult u een bedrag terugkrijgen indien u teveel betaald heeft of zult u het overige verschil nog moeten bijbetalen. 

De borgsom afnemen. De borgsom wordt alleen ingehouden indien de boot of inventaris beschadigd is. De borgsom (en daarmee het risico) kunnen worden teruggebracht door een Reductie Eigen Risico te kopen. Neem contact op met uw vakantieadviseur voor meer details.

U bekend maken met uw waterwegengids, kaarten en andere nuttige documentatie die helpen bij het plannen van uw route en waar u wilt stoppen.

U een briefing geven over uw boot, de uitrusting en het vaargebied (plaatsen om te bezoeken, etc.). 

U een demonstratie van de boot op het water (proefvaart) geven met een van onze technici.

Uw terugkomst

Wij herinneren u eraan dat de boot op uw laatste vaardag om 09:00 uur moeten zijn teruggebracht (niemand meer aan boord). Indien u een Late Check-out geboekt heeft, dient u de boot voor 12:00 uur af te leveren.

Lokale informatie